Postituspalvelu

postituspalvelu-step1.svg

Katso hinnasto ja täytä huoltolomake tämän sivun alareunasta

postituspalvelu-step2.svg

Pakkaa rikkoutunut puhelin ohjeen mukaisesti

postituspalvelu-step3.svg

Lähetä se veloituksetta osoitteeseen Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki

postituspalvelu-step4.svg

Korjaamme puhelimen 1-3 arkipäivässä lähetyksen vastaanotosta

postituspalvelu-step5.svg

Laite palautetaan postitse postiennakkomaksua vastaan


Nopea puhelinhuolto postilla. Korjaamme puhelimesi 1-3 arkipäivässä. Lue ohjeet, täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä puhelin huoltoon veloituksetta.


Täytä alla oleva huoltolomake mahdollisimman huolellisesti, tämä nopeuttaa huoltoa ja saat puhelimen takaisin mutkitta. Voit lähettää huoltoon kaikki eri puhelinmallit.

Kun rikkoutunut puhelin saapuu huoltoon, tarkastamme puhelimen ja teemme korjausarvion. Olemme sinuun yhteydessä korjauskustannuksista ja huollon käsittelyajasta. Jos korjaus ei onnistu 1-3 arkipäivässä, saat meiltä uuden korjausaika-arvion ja tiedon varaosien toimitusajasta.

Yleisimpiin puhelinmalleihin on korjauksen yhteydessä mahdollista asentaa 25 euron hintaan panssarilasi, joka suojaa puhelimen näytön tulevaisuudessa. Harvinaisempien mallien kohdalla voit tiedustella panssarilasin saatavuutta omaan puhelimeesi Fonumilta.

Pakkaus- ja lähetys

  1. Pakkaa laitteesi huolellisesti esim. alkuperäiseen myyntipakkaukseen tai postituskuoreen, suojattuna kuplamuovilla. Laita pakkauksen mukaan myös omat yhteystietosi sekä laitteen vikakuvaus.
  2. Käytä ilmaista lähetystunnusta, kun viet laitteen Postiin: 638665 Fonum Oy Ab / Postituspalvelu Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki. Voit viedä laitteen myös Matkahuoltoon ja käyttää ilmaista lähetystunnusta: 9538509 Fonum Oy Ab / Postituspalvelu Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki.
    • HUOM! Vie laite Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen, ja pyydä kuitti lähettämästäsi paketista. Älä laita pakettia Postin keltaiseen lähetyslaatikkoon tai vastaavaan. Täten pystymme seuraamaan lähetysten kulkua seurantanumeroilla, ja nopeuttamaan laitteen käsittelyä.

Puhelimen korjaus vakuutukseen? 

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani. Lähetä laitteesi huoltoon postitse yllä olevan ohjeen mukaisesti. Vahingon käsittelyyn tarvitsemme vahinkotunnuksen. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöisi omilla verkkosivuilla, yhteistyökumppanimme sivut löydät täältä. 


Huoltolomake:

Oletko ilmoittanut puhelimen rikkoutumista vakuutusyhtiölle? Jos olet, kirjaa vahinkotunnus tähän.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme