Postituspalvelu

postituspalvelu-step1.svg

Katso hinnasto ja täytä huoltolomake

postituspalvelu-step2.svg

Pakkaa rikkoutunut puhelin ohjeen mukaisesti

postituspalvelu-step3.svg

Lähetä se veloituksetta osoitteeseen Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki

postituspalvelu-step4.svg

Korjaamme puhelimen 1-3 arkipäivässä lähetyksen vastaanotosta

postituspalvelu-step5.svg

Laite palautetaan postitse postiennakkomaksua vastaan


Korjaamme puhelimesi 1-3 arkipäivässä. Lue ohjeet, täytä tietosi lomakkeeseen ja lähetä puhelin huoltoon postilla.


Täytä alla oleva huoltolomake mahdollisimman huolellisesti, tämä nopeuttaa huoltoa ja saat puhelimen takaisin mutkitta. Voit lähettää huoltoon kaikki eri puhelinmallit.

Kun rikkoutunut puhelin saapuu huoltoon, tarkastamme puhelimen ja teemme korjausarvion. Olemme sinuun yhteydessä korjauskustannuksista ja huollon käsittelyajasta. Jos korjaus ei onnistu 1-3 arkipäivässä, saat meiltä uuden korjausaika-arvion ja tiedon varaosien toimitusajasta.

Yleisimpiin puhelinmalleihin on korjauksen yhteydessä mahdollista asentaa 24 euron hintaan panssarilasi, joka suojaa puhelimen näytön tulevaisuudessa. Harvinaisempien mallien kohdalla voit tiedustella panssarilasin saatavuutta omaan puhelimeesi Fonumilta.

Pakkaus- ja lähetys

  1. Pakkaa laitteesi huolellisesti esim. alkuperäiseen myyntipakkaukseen tai postituskuoreen, suojattuna kuplamuovilla.
  2. Käytä ilmaista lähetystunnusta, kun viet laitteen postiin: 638665 Fonum Oy Ab / Postituspalvelu Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki.

Oletko ilmoittanut puhelimen rikkoutumista vakuutusyhtiölle? Jos olet, kirjaa vahinkotunnus tähän.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua lähes 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme