Postituspalvelu

postituspalvelu-step1.svg

Tarkista laitteen huollon hinta huoltohinnastosta.

postituspalvelu-step2.svg

Pakkaa laite huolellisesti ohjeen mukaisesti.

postituspalvelu-step3.svg

Lähetä laite osoitteeseen Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki (Ilmainen asiakaspalautus tunnus: 638665 Fonum Oy Ab)

postituspalvelu-step4.svg

Laite korjataan 1-3 arkipäivässä lähetyksen vastaanotosta.

postituspalvelu-step5.svg

Laite palautetaan postitse postiennakkomaksua vastaan.


Lähetä puhelin Fonumille, niin teemme arvion puhelimen korjauskustannuksista. Fonum on Suomen suurin ja kokenein mobiililaitteiden huoltoihin erikoistunut yritys. Huollamme noin 15 000 laitetta kuukausittain, ja palvelemme 30 liikkeen voimin ympäri Suomea.
 
Voit lähettää huoltoon kaikki eri puhelinmallit. Yleisimpien puhelinmallien korjaus onnistuu alle kahdessa arkipäivässä. Jos korjaus ei onnistu pikakorjauksena, saat meiltä tiedon esimerkiksi varaosien tilausajasta.
 
Sinun tarvitsee täyttää vain Huoltolomake sivustollamme, ja lähettää puhelin postitse meille. Huoltolomakkeessa sinulta kysytään tarvittavat yksityiskohdat laitteesi huoltamista varten. Tämä nopeuttaa huoltoprosessin hoitamista meidän päässämme.

Saatuamme laitteesi teemme ensin korjausarvion, ja olemme sinuun yhteydessä korjauskustannuksista sekä korjaukseen käytettävästä ajasta.

Yleisimpiin puhelinmalleihin on korjauksen yhteydessä mahdollista asentaa panssarilasi 20 euron hintaan, joka suojaa puhelimen näytön tulevaisuudessa. Harvinaisempien mallien kohdalla voit tiedustella panssarilasin saatavuutta omaan puhelimeesi Fonumilta.

Pakkausohjeet

Pakkaa laite huolellisesti esimerkiksi laitteen alkuperäiseen myyntipakkaukseen tai kuplamuovipussiin, ja laita postituskuoren sisälle. Käytä ilmaista lähetystunnustamme, kun viet laitteen postiin: 638665 Fonum Oy Ab / Postituspalvelu Kutomotie 6 B, 00380 Helsinki.


Oletko ilmoittanut puhelimen rikkoutumista vakuutusyhtiölle? Jos olet, kirjaa vahinkotunnus tähän.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.