puhelinhuolto ja korjaus Lahti

Fonum toimii Launeen Primassa Lahdessa ja korjaa ja huoltaa iPhone, Honor, Samsung ja Huawei puhelimet. Takaamme laadukkaan ja nopean puhelimen korjauksen.

Korjaamme laitteesi nopeasti, ilman ajanvarausta. Useimmiten saat puhelimesi takaisin jo samana päivänä, jopa kauppareissun aikana. 

Meiltä saat myös tarvikkeet, uudenveroisiksi huolletut käytetyt laitteet ja palvelut. Tervetuloa! 

Lahti
Ajokatu 83, 15610 – 1. Kerros
varaukset [at] fonum.fi

Fonum

Jätä viesti

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme