VIRTAPANKKI, VARAVIRTALÄHDE ANTAA VIRTAA LATURIN TAVOIN

 

Powerbank tai varavirtalähde on nykyään tuttu näky. Puhelimeen kiinnittyvä latausjohto, joka luikertelee kohti reppua on merkki repussa piilevästä virtapankista. Ei ole mikään salaisuus, että älypuhelimet ja tabletit syövät paljon virtaa ja virta loppuu aina väärään aikaan, väärässä paikassa. Ilmiö on meille niin tuttu, että päätimme tuoda markkinoille Fonum -virtapankin.

VIRTAPANKKI, POWERBANK, VARAVIRTALÄHDE. MIKÄ SE ON JA KUINKA SE TOIMII?

Virtapankki on lisäakku, joka liitetään laitteeseen USB-portin kautta. Virtapankin sisällä on siis kirjaimellisesti akku. Akussa olevalla varauksella voit ladata minkä tahansa USB -latausjohtoa käyttävän laitteen.

virtapankki.png

Fonum- virtapankki on laserleikkattua alumiinia ja se kätkee sisälleen 5000mAh:n litiumpolymeeriakun. Virtapankki on virtaviivainen ja ohut. Paksuutta vain 9.9 mm, joten Fonum -virtapankkia on helppo pitää housujen tai takin taskussa. Laserleikattu alumiinikuori suojaa hyvin Fonum -virtapankkia kolhuilta ja se kestää hyvin suoraan kohdistuvaa painetta.

virtapankki4.jpg

Kun Fonum -virtapankkiin kiinnittää laitteen latausjohdon, ja johto kiinnitetään laitteeseen, alkaa laite latautumaan automaattisesti samaan tapaan kuin latausjohto olisi kiinni seinäpistokkeessa.

Virtapankki ladataan MicroUSB-johdolla, joka tulee pakkauksessa mukana. Latauksen voit hoitaa esimerkiksi Fonumin USB-laturilla tai millä tahansa USB-laturilla ja MicroUSB-johdolla. Kytke MicroUSB-johto kiinni porttiin ja laita Fonum -virtapankki latautumaan tietokoneesta tai seinäpistokkeesta. Fonum -laturit ja latauspiuhat löydät kaikista liikkeistämme .

virtapankki6.jpg

Et voi ladata virtapankkiasi liikaa, sillä kun laitteen litiumpolymeeriakut ovat saavuttaneet maksimikapasiteetin, laite lopettaa latauksen automaattisesti. Käytännössä laitetta ei voi käyttää väärin, sillä Fonum -virtapankin sisällä on teknologiaa joka suojaa virhetilanteilta. Lue kuitenkin pakkauksessa tulevat käyttöohjeet huolellisesti.

virtapankki7.jpg

KUINKA MONESTI LATAAT PUHELIMEN TÄYTEEN FONUM -VIRTAPANKILLA

5000mAh tehoisella Fonum -virtapankilla lataat iPhone 6 -puhelimen noin kaksi kertaa täyteen. Puhelimien akkujen tehot vaihtelevat paljon, mutta 5000mAh Fonum-virtapankilla lataat lähes tulkoon puhelimen kuin puhelimen kerran täyteen ja vielä vähän päälle. Tablettien akut ovat huomattavasti tehokkaampia, mutta Fonum -virtapankki on myös niille hyvä varavirran lähde.

Virtapankki on siis oiva kaveri jos tiedät päivän aikana käyttäväsi paljon puhelinta tai pelkäät digikamerasta loppuvan akun juuri ennen sinistä hetkeä. Kyllä, koska kyse on varavirtalähteestä, lisäakusta tai virtapankista, se tarkoittaa sitä että Fonum -virtapankin avulla voit ladata lähes tulkoon minkä tahansa USB-portista virtansa ottavan laitteen iPhone -puhelimista GoPro -kameroihin.

virtapankki2.jpg

Fonum -virtapankin yläosasta löydät napin, jolla voit tarkistaa laitteen akun varaustilan. Lataustila ilmoitetaan neljällä led indikaattorilla: kaikkien valojen palaessa laitteen akussa on 100% varaus. Laitteen pyöreän muotoilun ansiosta sitä on miellyttävä pitää kädessä, ja jos pidät laitetta taskussa pyöreät kulmat eivät paina ikävästi.

virtapankki9.jpg

Fonum -virtapankki on tyylikäs ja pieni sekä edullinen! 20 euron hintaan saat itsellesi laitteen, jonka sujautat helposti takkisi taskuun ja lataat laitteesi tarvittaessa. Älä siis turhaan pelkää tyhjää akkua, hommaa virtapankki. Tätä tyylikästä kaveria voit käyttää vaikka sisustuselementtinä. Fonum -virtapankin voit ostaa kaikista Fonumin liikkeistä.

Kaikkien Fonum liikkeiden sijainnit näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteys

virtapankki8.jpg

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.