SAMSUNG GALAXY S8 JA S8+ NÄYTÖN VAIHTOs8-6.jpg

SAMSUNG GALAXY S8 ENSITUNNELMAT!

Samsung Galaxy S8 on merkin kohtalonpaikka. Samsung Galaxy Note 7 räjähtelevien akkujen jälkeen, Samsungin on lunastettava markkinoiden ja kuluttajien luottamus. Pakko todeta Samsung Galaxy S8:n lunastavan nämä odotukset.

Erinomainen viimeistely, nopea käyttöjärjestelmä, laidasta laitaan ulottuva näyttö. Samsung Galaxy S8 on yksi parhaista Android-puhelimista, joita on koskaan tehty.

Saimme käsiimme Samsung Galaxy S8 -puhelimen asiakkaaltamme, joka oli epäonnekseen pudottanut uunituoreen puhelimensa maahan. Tällä kertaa homma ei hoitunut alle tunnissa, mutta otamme Samsung Galaxy S8 ja S8+ -puhelimet osaksi huoltomallistoamme mahdollisimman pian! Tässä siis hieman ensitunnelmia asiakkaan luvalla.

TUNTUMA

s8-7.jpg

Samsung Galaxy S8 näyttää erittäin hyvältä. Näytöstä on puhuttu paljon ja 5.8 tuumainen Super Amoled näyttö ulottuu laidasta laitaan. Käytännössä puhelimen etuosa on yhtä näyttöä. Koska näyttö kaartuu laidoille, on tuntuma kädessä pitäessä erittäin hyvä. Samsung itse kutsuu näyttöä Infinity Display- nimellä ja kieltämättä, näyttö tuntuu käytettäessä kaartuvan laitojen yli, vaikka näin ei todellisuudessa ole.

Näyttö on kuitenkin selkeästi parempi kuin esimerkiksi Samsung Galaxy S7 Edge -puhelimessa. Samsung Galaxy S8 on ensimmäinen Samsungin puhelin, jossa kaartuva näyttö aidosti parantaa käyttökokemusta. Näyttö aiheuttaa alkuun luultavasti ongelmia applikaatioiden osalta, sillä kuvasuhde on erilainen kuin muissa Android-laitteissa. Google onkin kehottanut julkaisijoita kasvattamaan applikaatioiden kuvasuhdetta isommaksi.

s8-8.jpg

Puhelin ei kuitenkaan ole aivan pieni, mutta käytettäessä koko tuntuu sopivalta. Takaosan materiaali on tuttua Samsungin muotoilua ja puhelin pysyy hyvin kädessä. Samsung Galaxy S8 ei ole lähtenyt mukaan tuplakamerakerhoon. Kamera on tuttuun tapaan keskellä takaosaa. Kameran vieressä on kuitenkin sormenjälkiskanneri. Paikkaa voi pitää outona, sillä asettaessa sormen skannerin päälle se osuu lähes aina kameran linssiin.

Samsung Galaxy S8 ja S8+ -puhelimissa on myös iiris-skanneri, joka tunnistaa käyttäjän silmät ja avaa puhelimen niiden avulla. Tätä ominaisuutta emme kuitenkaan vielä päässeet testamaan. Samsung Galaxy S8 -puhelimessa on myös monista muista Android-laitteista tuttu kasvojentunnistus.

Puhelin on myös IP68-luokitettu ja sen pitäisi kestää 1,5 metrin vedessä 30 minuuttia ilman vaurioita.

s8-11.jpg

Applen iPhone 7 -sarjasta poiketen Samsung Galaxy S8 -puhelimesta löytyy edelleen 3.5mm kuulokeportti! Hurraa ja hyviä uutisia kaikille musiikinkuuntelijoille. Toki Applen kohdalla kuulokeportin pois pudottaminen on jo menneen talven lumia ja ihmiset ovat tottuneet langattomuuteen.

Lataus hoituu USB Type C-portin kautta. Tämä tarkoittaa nopeampaa latausaikaa ja ennen kaikkea USB C -portti on helpompi käyttää verrattuna vanhaan Micro USB -liittimeen, sillä latausjohdon voi laittaa latausporttiin kummin päin tahansa.

s8-5.jpg

OHJELMISTO

Hyvin nopean testin perusteella Samsung Galaxy S8 ohjelmisto on erittäin sulava ja tehokas. Tarkemman käyttöjärjestelmätestin aika on myöhemmin, mutta ensituntuma lupaa hyvää! Emme esimerkiksi päässeet testamaan Samsungin Sirin vastinetta, Bixbyä. Bixby ei ilmeisesti tule tukemaan muita kuin Samsungin omia applikaatioita, joten käyttäjä on pakotettu käyttämään esimerkiksi Samsungin omaa kalenteriohjelmaa. Panostus Bixbyyn on kuitenkin ilmeisen suuri, sillä puhelimen sivussa on oma nappi sen käynnistämiseen.

s8-10.jpg

YHTEENVETO

Kannattaako Samsung Galaxy S8 ostaa? Ehdottomasti. Kerrankin voi rehellisesti sanoa, että eroa edelliseen malliin on huomattavasti. Onko sitä tarpeeksi? Mielestämme kyllä. Kyse on kuitenkin makuasioista ja nopean testin perusteella on vaikea vetää lopullisia johtopäätöksiä. Tuntuma ja käytettävyys ovat kuitenkin parasta Samsungia koskaan.

Tarkemmat tiedot Samsung Galaxy S8 -puhelimen teknisistä ominaisuuksista löydät Samsungin sivuilta osoitteesta http://www.samsung.com/fi/smartphones/galaxy-s8/.

s8-4.jpg

TUO SAMSUNG GALAXY S8 TAI S8+ HUOLTOON!

Korjaamme Samsung Galaxy S8 ja Samsung Galaxy S8+ puhelimet kaikissa Fonum liikkeissä!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen varaukset [at] fonum.fi.

Muista seurata Fonumia Facebookissa ja Instagrammissa! Voit myös lähettää meille viestin Facebookin kautta.

Fonum Facebookissa
Fonum Instagrammissa

s8-3.jpg

s8-9.jpg

FONUM ELINIKÄINEN TAKUU

Fonum tarjoaa kaikille huoltotöille ja varaosille elinikäisen takuun. Siitä miksi voimme tarjota elinikäisen takuun huoltotyölle ja varaosille, voit lukea tästä. Elinikäinen takuu ei koske akkuja, joille tarjoamme vuoden takuu. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteita, joille emme myönnä takuuta ollenkaan. Täydelliset takuuehdot kokonaisuudessaan.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme