ONKO SUOMALAISILLE PALVELUIDEN KOTIINKULJETUS VIERASTA?

Fonum aloitti toimintansa puhtaasti ajatuksella, jossa iPhone ja iPad-huolto olisi mahdollisimman vaivatonta. Halusimme luoda palvelukonseptin, joka ajattelisi ensisijaisesti käyttäjää. Pohdimme, miten matkapuhelimen huoltaminen tehtäisiin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi.

Fonumin kuningasideana oli viedä palvelu suoraan asiakkaan luo. Maaliskuussa 2013 lähti liikkeelle ensimmäinen Fonumin logolla varustettu huoltoauto. Sen sai kuka tahansa kutsua kotiinsa tai työpaikalleen. Vähän kuin iPhoneja ja iPadeja korjaavan pizzataksin.

Aika pian huomasimme, etteivät suomalaiset ehkä kuitenkaan ole valmiita näin
uudentyyppiseen konseptiin.

fonum_auto-4-2.jpg

Muutamaa kuukautta myöhemmin avattiin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan 12 neliön kellariluukkuun Fonumin oma huoltopiste. Kellarihommat olivat muutamassa kuukaudessa taakse jäänyttä elämää; Paikan päällä käynyt työsuojelutarkastaja totesi, että eihän täällä kellarissa pojat voi kukaan töitä tehdä.

IMG_1192-1020x765.jpg

Katutasoon noustiin lopulta marraskuussa 2013. Silloin avattiin Fonumin ensimmäinen
moderni liiketila Helsingin Eerikinkatu 10:ssä. Kahdessa vuodessa Fonum on kasvanut valtakunnalliseksi ketjuksi: liiketilat löytyvät Helsingin lisäksi Espoosta, Vantaalta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta.

Tällä hetkellä Fonum huoltaa kuukausittain kuntoon reilun kahden tuhannen asiakkaan
puhelimen. Korjaukset tapahtuvat alle tunnissa.

Meitä askarruttaa edelleen se, että alkuun kangerrellut huoltoautopalvelu kangertelee edelleen. Yritysasiakkaidemme keskuudessa se on noussut hitiksi aktiivisen puskaradiotoiminnan ansiosta.

fonum_auto-5.jpg

Huoltoautomme palvelu toimii niin, että

Tilaa huoltolähetti verkkopalvelustamme

Huoltolähetti tulee luoksesi

Huoltolähetti korjaa puhelimen huoltoautossa, eikä siitä asiakkaalle koidu mitään lisäkustannuksia.

Puhelin on valmis alle tunnissa.

Huoltoauton voi tilata suoraan verkosta, joten luulisimme sen olevan juuri se helpoin tapa saada puhelin korjattua. Me haaveilemme edelleen siitä, että voisimme laajentaa huoltoautokonseptiamme mahdollisimman paljon, niin että jokaisessa suuremmassa kaupungissa olisi mahdollisuus tilata iPhone- ja iPadhuolto suoraan kotiin ja saada rakas puhelin hetkessä ehjäksi.

Jos sinulla on ideoita miten huoltoautokonseptiamme voisi laajentaa, niin ota yhteyttä. Apu on aina tervetullutta!

fonum_auto-4.jpg

fonum_auto-6.jpg

fonum_auto-2.jpg

fonum_auto-3.jpg

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.