TÄSSÄ OVAT 2019 KORJATUIMMAT PUHELIMET – IPHONE YHÄ KÄRJESSÄ 

iPhone on edelleen eniten huollettujen älypuhelinten kärjessä. Applen laitteet ovat viime vuosina olleet vastaavien tilastojen kärkisijoilla. Korjatuimpien puhelinten kärjessä oli vuonna 2019 kahdeksan eri iPhone-mallia. Listan huipulla on myös suosittu OnePlus, Huawei Honor sekä Samsung Galaxy S -sarjan puhelimia. 

Korjatuimpia laitteita verratessa ei puhuta ainoastaan puhelimen laadusta ja kestävyydestä. Lukuja voi peilata myydyimpiin puhelinmalleihin, laitteen ostohintaan sekä jälleenmyyntiarvoon. Mitä suositumpi puhelin, kalliimpi ostohinta tai parempi jälleenmyyntiarvo laitteella on, sitä kannattavampaa sen korjaaminen on.  

Älypuhelimen korjaaminen kannattaa 

Moni saattaa ajatella, ettei älypuhelimia yleisesti kannata korjata. Yksi syy on se, että valmistajan tarjoama takuuhuolto saattaa käytännössä tarkoittaa vanhan laitteen korvaamista uudella vastaavalla puhelimella. Monen kuluttajan huolena on myös se, että korjaus kestää niin pitkään, että tilanne vaatii väliaikaispuhelimen.

Fonum arvioi satojen tuhansien korjattujen laitteiden kokemuksella, kannattaako laite korjata ja kuinka kauan korjaaminen kestää. Arviossa otetaan aina huomioon asiakkaan etu: jos puhelimen elinikää voidaan kasvattaa kohtuullisella kustannuksella, korjaaminen on järkevää. Jopa kolme tai neljä vuotta vanhat puhelimet kannattaa korjata, sillä uuden puhelimen hankkiminen tulee useimmiten kalliiksi. Esimerkiksi näytön korjaaminen maksaa keskimäärin noin kolmasosan uuden laitteen hinnasta. Vakuutusyhtiöiden hyväksymän älypuhelinhuolto Fonumin asiakkaat ovat usein oikeutettuja korvaukseen. 

Valtaosassa tapauksia älypuhelimen korjaus voidaan tehdä ripeällä aikataululla: se tapahtuu vastaanottavassa liikkeessä useimmiten saman päivän aikana. Silloin kun puhelimen korjaaminen ei enää ole asiakkaan etu, Fonum kierrättää laitteen asianmukaisesti, ei pelkästään jätteeksi vaan myös uudelleen käytettäväksi, joko itse tai kumppaniverkostonsa kautta.  

Fonumin korjatuimmat puhelimet 2019

 1. Apple iPhone 7 
 2. Apple iPhone 6s 
 3. Apple iPhone 6 
 4. Apple iPhone 5/SE 
 5. Samsung Galaxy S8 
 6. Apple iPhone 7 Plus 
 7. Apple iPhone X 
 8. Apple iPhone 8 
 9. Samsung Galaxy S8 Plus 
 10. Huawei Honor 10 
 11. Samsung Galaxy S9 
 12. Samsung Galaxy S7 
 13. OnePlus 5 
 14. OnePlus 3 
 15. iPhone 8 Plus

 

Fonum Suomen suurin älypuhelinhuolto. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua koko puhelimen elinkaaren ajan, laitteen ostosta, huollon kautta, kierrätykseen asti. Korjaamme kaiken merkkiset puhelimet, nopeasti, aina ilman ajanvarausta. Palvelemme sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Helpoin tapa puhelimen huoltamiseen, on tuoda puhelin lähimpään Fonum-huoltoliikkeeseen. Liikkeemme ovat keskeisillä sijainneilla, olemme avoinna seitsemänä päivänä viikossa, jopa kello 9-21.

 

Uusi elämä puhelimelle!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme