IPHONE NÄYTTÖ RIKKI, MITEN TOIMIA?

iPhone näytönvaihto käy kätevästi ja nopeasti Fonumilla. Tutustu palveluumme sivustollamme tai tule suoraan käymään! Kokosimme tälle sivulle listan eri iPhone versioista, joiden näytöt korjaamme odottaessasi.

iphone_repair_4.jpg

Kesä on parhaimmillaan ja iPhonen näyttöjen korjausmäärät ovat kasvaneet meillä heti lämpimien kausien alettua. Yleensä iPhonen lasi menee rikki, mutta varsinainen näyttö jää ehjäksi. Tällöin puhelimen käyttäminen on vielä mahdollista, mutta lasista irtoaa helposti teräviä paloja.

Fonum korjaa kaikki iPhone mallit ilman ajanvarausta, saat puhelimen takaisin yleensä jo saman päivän aikana. 

iPhone 5, 5S, 5S huolto ja korjaus

iPhone 6 ja 6 Plus huolto ja korjaus

iPhone 6S ja 6S Plus huolto ja korjaus

iPhone 7 ja 7 Plus huolto ja korjaus

iPhone 8 ja 8 Plus huolto ja korjaus

iPhone X huolto ja korjaus

iPhone XS ja XS Max huolto ja korjaus

iPhone XR huolto ja korjaus

iPhone 11, 11 Pro ja 11 Max huolto ja korjaus

 

IPHONE LASI RIKKI, TOIMI NÄIN

1. Jotta voit käyttää puhelinta heti ja vältät terävät lasinsirut hanki halpa suojakelmu lasiin. Sopiva suoja löytyy kaikista hyvin varustelluista puhelin- ja tarvikeliikkeistä. Meiltä löytyy suojia myös jokaiseen iPhone malliin. Tosielämän McGyver laittaa elmukelmua ja lämmittää sen silitysraudalla. (laita leivinpaperi silitysraudan ja elmukelmun väliin, niin silitysrauta säilyy vielä seuraavaan silityskertaan.)

2. Tuo puhelin meidän liikeeseemme tai lähetä puhelimesi huoltoon kätevän postituspalvelumme kautta. 

3. Nauti ehjästä puhelimesta!

0829_iphone_diy_630x420.jpg

 

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme