iPhone 8 JA 8 Plus sekä iPhone X näytön vaihto

iphonex-front-crop-top-corner-splash.jpg

Apple julkaisi 12.9.2017 iPhone 8 ja iPhone 8 Plus puhelimet sekä 10-vuotisjuhlan kunniaksi iPhone X juhlamallin. Luvassa on ulkoisesti merkittäviä muutoksia, kuten lasipinta, uusi kultainen väri ja ensimmäisinä iPhone laitteina langatonta latausta tukeva tekniikka.

IPHONE X


Tuotteiden julkistus tapahtui Applen uudella pääkonttorilla, Steve Jobs Theaterissa, jossa tilaisuus aloitettiin muistelemalla Applen 10 vuoden takaisia tapahtumia sekä edesmennyttä Applen perustajaa Steve Jobsia. 10-vuotisjuhlan kunniaksi Apple julkaisi ennenkuulumattoman iPhone X juhlamallin.

Ennen tilaisuutta moni uuden iPhone X laitteen tekniikoista oli luettavissa netistä, joka söi hieman tilaisuuden yllätyksellisyyttä. X-malli toi kuitenkin mukanaan mielenkiintoisia uutuuksia.

iPhone X muotoilu on sama tuttu pyöreä kuin aikaisemmissa iPhone laitteissa, mutta takana oleva tuplakamera on käännetty pystysuuntaan. Juhlamallin sanotaan olevan kaikkien aikojen kestävin älypuhelin, se on tehty lasista ja ruostumattomasta terässeoksesta. Lisäksi laite on roiske- ja pölytiivis.

Uusi iPhone X on kokonaan näyttöä. Reunoille ylettyvä OLED-näyttöpaneeli on Applen laitteissa uutta ja sitä kutsutaan nimellä Super Retina. Uusi 5.8 tuuman Super Retina –näyttö seuraa tyylikkäästi laitteen pyöreää muotoilua.

Paremman värin ja tarkkuuden lisäksi näytön etulasin alle on kehitetty hienointa kamera- ja anturitekniikkaa, joka mahdollistaa täysin uuden FaceID –ominaisuuden. FaceID korvaa aikaisemman sormenjälkitunnistuksen. Lukituksen poisto onnistuu kasvokuvan tunnistuksella, joka tapahtuu TrueDepht –kameramoduulilla. 7 megapikselin etukameran lisäksi, TrueDepht sisältää infrapunakameran, antureita ja pisteprojektorin. Tekniikka mahdollistaa syvyystunnistuksen, jonka avulla kasvoista muodostuu kolmiulotteinen malli. FaceID tunnistus vertaa käyttäjää tietokannassa olevaan kasvomalliin. FaceID:n sanotaan olevan turvallisempi kuin TouchID ja väärän positiivisen tunnistuksen mahdollisuus on yksi miljoonasta.

Uusien laitteiden osalta Apple otti käyttöön myös muilla malleilla tutuksi tulleen langattoman latauksen. Langattomasta latausmahdollisuudesta huolimatta latausportti on kuitenkin haluttu säilyttää. Uudet iPhonet eivät tarvitse latauskaapelia ja lataamisen pitäisi onnistua missä tahansa latausmatolla joita löytyy kahviloista, hotelleista ja lentokentiltä ympäri maailman.

iPhone X on saatavilla 64 ja 256 gigatavun muistilla. Värivaihtoehtoja ovat hopea ja tähtiharmaa. iPhone X hinta Suomessa on alkaen 1179 euroa.

Ennakkotilaukset alkavat Applen verkkokaupassa 27.10. Puhelin tulee saataville 3.11.

iphonex-charging-dock-pods.jpg

IPHONE 8 JA 8 PLUS


Uudet iPhone 8 ja 8 Plus laitteet seuraavat edeltäjiään ja näytön koko pysyy edelleen samana. Saatavilla on 4.7 tuuman ja 5.5 tuuman Retina HD -näytöt. Ulkoasussa tapahtuu sen sijaan suurempia muutoksia. Aikaisemmin iPhone laitteissa totuttu alumiinirunko korvataan täyslasisella pinnalla.

iPhone 8 –puhelimissa povataan olevan entistä kestävämpi lasi edessä ja takana sekä huipputeknologiaa oleva alumiinireunus, jonka värimaailma on saatu sointumaan laitteen lasipintoihin. Kestävyydestä ei ole lähdetty tinkimään laitteen vesi ja pölytiiviydessä. kaikkien aikojen tehokkain ja älykkäin siru takaa sulavan käyttökokemuksen käyttäjien erilaisiin tarpeisiin.

Maailman suosituin kamera on säilytetty tarkkuudeltaan samana, mutta sen ominaisuuksia on paranneltu entisestään. 12 megpixelin kamera pitää sisällään optisen kuvanvakaimen ja entistä laajemman väritarkkuuden. Lisäksi uuden Portrait Lightning –toiminnon ansiosta pääsee valitsemaan valoefektejä erillisessä kuvaustilassa.

iPhone 8 ja 8 Plus laitteet ovat saatavilla 64 ja 256 gigatavun muistilla. Värivaihtoehtoja ovat kulta, hopea ja tähtiharmaa. iPhone 8 hinta Suomessa on alkaen 829 euroa ja iPhone 8 Plus alkaen 939 euroa.

Ennakkotilaukset alkavat Applen verkkokaupassa 15.9. Puhelin tulee saataville 22.9.

IPHONE 8 JA 8 PLUS SEKÄ IPHONE X NÄYTÖN VAIHTO


Fonum vaihtaa iPhone 8 ja iPhone 8 Plus sekä iPhone X puhelinten näytön, takalasin ja muut viat ympäri Suomea. Katso lähin liike (click).

Lisätietoa uusista iPhone 8 ja iPhone 8 Plus sekä iPhone X puhelimista voit lukea Applen-sivuilta tästä ja tästä.

Jos tarkemmat speksit kiinnostavat, Applen-sivuilla on myös vertailu aiempiin saatavilla oleviin iPhone laitteisiin.

Vertaile iPhoneja linkin takaa.

iphonex-front-back-glass-1020x1500.jpg

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.