IPHONE 7 JA IPHONE 7 PLUS NÄYTÖN VAIHTO

iPhone7Plus-JetBlk-34BR-LeanForward-OB_PR-PRINT.jpg

Apple julkaisi 7.9.2016 iPhone 7 ja iPhone 7 Plus puhelimet. Luvassa on kaksoiskameraa, täysin musta väri ja puuttuva kuulokeliitäntä.

Aloitetaan siitä, mikä pysyy samana. Näytön koko ei muutu kummassakaan mallissa. Saatavilla on 4.7 tuuman ja 5.5 tuuman näytöt. Ulkoasussa tapahtui myös yllättävän pieniä muutoksia. Puhelimista löytyy tuttu ”pyöreä” muotoilu. Suurimmat, käyttäjälle näkyvät erot löytyvät puhelimen takaa. Eritoten iPhone 7 Plus puhelimesta. Kamera, tai iPhone 7 Plus tapauksessa kamerat, ulkonevat kuoresta. iPhone 7 kameran muotoilu on entistä pyöreämpi. iPhone 7 Plus kamerat muistuttavat iPhone 6-sarjan kameroita. Myös puhelimen takaa löytyvät ”antennijuovat” ovat muuttuneet. Yläosan kameran alta halkaiseva juova kulkee vain puhelimen yläosassa, samoin kuin alaosassa. Antennijuovat eivät siis enää halkaise puhelimen takaosaa.

iPhonet 7 ja iPhone 7 Plus ovat IP 67 kosteus-suojattuja. Tämä tarkoittaa huomattavasti parantunutta kosteudensietoa.

Kamera on myös entistä valovoimaisempi. Vanhan kameran suurin aukonkoko oli 2.2, kun iPhone 7-sarjan linssit ovat valovoimailtaan 1.8. Tämä tarkoittaa parantunutta valovoimaisuutta hämärässä valossa. Megapikseleitä löytyy edelleen 12. Suurin uutuus on iPhone 7 Plus puhelimen kaksoiskamera. Toinen linssi on laajakuva ja toinen tele. Tämä tarkoittaa sitä, että telelinssillä pääset kauempaa lähemmäs. Kun kuvatessa käytetään molempien kameroiden yhdistettyä kuvaa, saavutetaan parempi syväterävyys eli taustan saa entistä sumeammaksi. Uutena ominaisuutena on myös raw-kuvan mahdollisuus. Tällä tarkoitetaan pakkaamatonta kuvaa, jossa on enemmän tietoa. Käsittelyvaraa on siis entistä enemmän.

Kuulokeliitäntä loistaa poissaolollaan. Apple haluaa ilmeisesti siirtää kuluttajat käyttämään langattomia kuulokkeita. Lightining-liitäntä toimii siis myös kuulokeliitäntänä. Tarjolla on myös adapteri lightining liitännästä 3.5mm kuulokeliitännälle. Kotinappi on myös muuttunut entistä älykkäämmäksi ja se antaa tuntopalautetta painettaessa.

IPHONE 7 JA 7 PLUS NÄYTÖN VAIHTO

Fonum vaihtaa iPhone 7 ja iPhone 7 Plus puhelinten näytön heti, kun saamme puhelimen käsiimme, tutkimme sen ja saamme osia varastoon. Lisätietoa uusista iPhone 7 ja iPhone 7 Plus puhelimista löydät Applen-sivuilta tästä.

Ennakkotilaukset alkavat Applen verkkokaupassa 10.9. Puhelin tulee saataville 16.9.

Jos tarkemmat speksit kiinnostavat, Applen-sivuilla on myös vertailu aiempiin iPhone 6S ja iPhone 6S Plus malleihin.

http://www.apple.com/fi/iphone/compare/

iPhone7Plus-JetBlk-34BR_iPhone7-JetBlk-34L_PR-PRINT_0.jpg

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 26 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme