ETSI IPHONENI TOIMINTO POIS PÄÄLTÄ

Ohje Apple laitteiden Find My iPhone -toiminnon poistamiseen iOS ja Mac laitteesta.

etsi-iphone.png

MIKÄ ON FIND MY IPHONE JA MITEN SE LAITETAAN POIS PÄÄLTÄ, ELI ETSI IPHONENI -TOIMINTO

Find My iPhone on Applen tarjoama palvelu laitteen paikantamiseen. Toiminto on sidottu käyttäjän henkilökohtaiseen Apple ID käyttäjätunnukseen. Etsi iPhoneni -toiminnon avulla voit paikantaa laitteesi sijainnin icloud.com -sivustolta tai iOS -laitteen etsi iPhoneni sovelluksella. Lisäksi voit tarvittaessa etätyhjentää ja etälukita laitteesi icloud.com -sivustolta tai lähettää laitteeseen äänimerkin. Find My iPhone tukee kaikkia Applen laitteita, jotka lähettävät sijaintia. Voit siis käyttää palvelua tietokoneella, iPhonella ja iPadilla.

 

Lukitus on varkausturva, jolloin laite on lukittu henkilökohtaisesti sen omistajalle. Mikäli laite katoaa, niin sen voi tarvittaessa paikantaa, etälukita ja tyhjentää, jotta se on katoamisen jälkeen tietoturvallisesti käyttökelvoton. Lukituksen voi poistaa ainoastaa tietämällä Apple ID tunnukset jolla laite on lukittu. Mikäli olet unohtanut Apple ID käyttäjätunnuksen, ota yhteyttä Applen tekniseen puhelintukeen. Apple ID:n purkamiseen vaaditaan yleensä ostokuitti. Applen suomenkielinen puhelintuki palvelee numerosta: 0800 963 72. Lisätietoa Find My iPhone -toiminnosta löydät Applen tukisivuilta tästä.

 

Joissain tapauksissa laitteen huoltoon jättäminen edellyttää Etsi iPhonen -toiminnon kytkemistä pois päältä. Tämä johtuu siitä, että osaa huoltotoimenpiteistä ei voida suorittaa jos laiteessa on Find My iPhone päällä.

 

Jos olet päätynyt tälle sivustolle yhteistyökumppaniemme kautta, toivomme sinun noudattavan alla olevia ohjeita ja ottavan Find My iPhone toiminnon pois käytöstä.

 

ETSI IPHONENI -TOIMINTO POIS KÄYTÖSTÄ IOS LAITTEELLA

 

VALITSE ASETUKSET --> ICLOUD

kotivalikko1.png

VALITSE ICLOUD --> ETSI IPHONE

asetukset2.png

POISTA LIUKUVALITSIMELLA ETSI IPHONE KÄYTÖSTÄ.

myphone_pois3.png

VAHVISTA POISTO SALASANALLA, JONKA JÄLKEEN RUUDUN TULEE NÄYTTÄÄ TÄLTÄ.

myphone_poispaalta4.png

Laitteen tulee olla verkkoyhteydessä, jotta Etsi iPhone-toiminto menee pois päältä. Muuten laite antaa virheviestin. Pidä siis laite yhdistettynä wifi-verkkoon tai matkapuhelinverkkoon. 

ETSI IPHONENI -TOIMINTO POIS KÄYTÖSTÄ TIETOKONEELLA

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa Etsi iPhoneni toiminnon myös Mac tai PC tietokoneella osoitteessa www.icloud.com.


 

1. Siirry osoitteeseen www.icloud.com ja kirjaudu sisään Apple ID tunnuksilla, jotka ovat käytössä kyseisessä laitteessa.

mac_vaihe1.jpg

2. Siirry kohtaan Etsi iPhoneni / Find iPhone.

mac_vaihe2.jpg

3. Valitse ylhäältä kaikki laitteet / All Devices.

mac_vaihe3.jpg

4. Valitse laite, josta haluat poistaa lukituksen. Varmista että laite on pois verkosta tai sammutettu. Odota n. 15 sekuntia, että alas ilmestyy kohta: poista tililtä / remove from account. HUOM! Älä etä lukitse tai tyhjennä laitetta, vaan poista toiminto kokonaan käytöstä.

mac_vaihe4.jpg

5. Vahvista valinta painamalla Poista / Remove.

mac_vaihe5 (1).jpg

IPHONEN TAI IPADIN NOLLAAMINEN

Tee nämä toimenpiteet aina, jos olet myymässä iPhone- tai iPad laitteen eteenpäin.

 

Toimi seuraavasti:

1. Varmuuskopioi iOS-laite.

2. Poista Etsi iPhoneni lukitus yllä olevan ohjeen mukaisesti.

3. Siirry Asetukset -> Yleiset -> vieritä alas ja paina nollaa. -> Valitse: Poista kaikki sisältö ja asetukset. -> Vahvista valinta.


Jos tarvitset apua missä tahansa puhelimiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä tai tule käymään!


Palvelemme sinua 29 Fonum liikkeessä ympäri Suomea. Kaikkien liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteystiedot. Saat meidät myös kiinni puhelimitse numerosta 020 1321 400. Tervetuloa!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.