Etsi iPhone -toiminto pois päältä

Ohje Apple laitteiden Find My iPhone -toiminnon poistamiseen iOS ja Mac laitteesta.

etsi-iphone.png

MIKÄ ON FIND MY IPHONE JA MITEN SE LAITETAAN POIS PÄÄLTÄ, ELI ETSI IPHONENI -TOIMINTO

Find My iPhone on Applen tarjoama palvelu laitteen paikantamiseen. Toiminto on sidottu käyttäjän henkilökohtaiseen Apple ID käyttäjätunnukseen. Etsi iPhoneni -toiminnon avulla voit paikantaa laitteesi sijainnin icloud.com -sivustolta tai iOS -laitteen etsi iPhoneni sovelluksella. Lisäksi voit tarvittaessa etätyhjentää ja etälukita laitteesi icloud.com -sivustolta tai lähettää laitteeseen äänimerkin. Find My iPhone tukee kaikkia Applen laitteita, jotka lähettävät sijaintia. Voit siis käyttää palvelua tietokoneella, iPhonella ja iPadilla.

 

Lukitus on varkausturva, jolloin laite on lukittu henkilökohtaisesti sen omistajalle. Mikäli laite katoaa, niin sen voi tarvittaessa paikantaa, etälukita ja tyhjentää, jotta se on katoamisen jälkeen tietoturvallisesti käyttökelvoton. Lukituksen voi poistaa ainoastaa tietämällä Apple ID tunnukset jolla laite on lukittu. Mikäli olet unohtanut Apple ID käyttäjätunnuksen, ota yhteyttä Applen tekniseen puhelintukeen. Apple ID:n purkamiseen vaaditaan yleensä ostokuitti. Applen suomenkielinen puhelintuki palvelee numerosta: 0800 963 72. Lisätietoa Find My iPhone -toiminnosta löydät Applen tukisivuilta tästä.

 

Joissain tapauksissa laitteen huoltoon jättäminen edellyttää Etsi iPhonen -toiminnon kytkemistä pois päältä. Tämä johtuu siitä, että osaa huoltotoimenpiteistä ei voida suorittaa jos laiteessa on Find My iPhone päällä.

 

Jos olet päätynyt tälle sivustolle yhteistyökumppaniemme kautta, toivomme sinun noudattavan alla olevia ohjeita ja ottavan Find My iPhone toiminnon pois käytöstä.

 

ETSI IPHONENI -TOIMINTO POIS KÄYTÖSTÄ IOS LAITTEELLA

 

VALITSE ASETUKSET --> ICLOUD

kotivalikko1.png

VALITSE ICLOUD --> ETSI IPHONE

asetukset2.png

POISTA LIUKUVALITSIMELLA ETSI IPHONE KÄYTÖSTÄ.

myphone_pois3.png

VAHVISTA POISTO SALASANALLA, JONKA JÄLKEEN RUUDUN TULEE NÄYTTÄÄ TÄLTÄ.

myphone_poispaalta4.png

Laitteen tulee olla verkkoyhteydessä, jotta Etsi iPhone-toiminto menee pois päältä. Muuten laite antaa virheviestin. Pidä siis laite yhdistettynä wifi-verkkoon tai matkapuhelinverkkoon. 

ETSI IPHONENI -TOIMINTO POIS KÄYTÖSTÄ TIETOKONEELLA

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa Etsi iPhoneni toiminnon myös Mac tai PC tietokoneella osoitteessa www.icloud.com.


 

1. Siirry osoitteeseen www.icloud.com ja kirjaudu sisään Apple ID tunnuksilla, jotka ovat käytössä kyseisessä laitteessa.

mac_vaihe1.jpg

2. Siirry kohtaan Etsi iPhoneni / Find iPhone.

mac_vaihe2.jpg

3. Valitse ylhäältä kaikki laitteet / All Devices.

mac_vaihe3.jpg

4. Valitse laite, josta haluat poistaa lukituksen. Varmista että laite on pois verkosta tai sammutettu. Odota n. 15 sekuntia, että alas ilmestyy kohta: poista tililtä / remove from account. HUOM! Älä etä lukitse tai tyhjennä laitetta, vaan poista toiminto kokonaan käytöstä.

mac_vaihe4.jpg

5. Vahvista valinta painamalla Poista / Remove.

mac_vaihe5 (1).jpg

IPHONEN TAI IPADIN NOLLAAMINEN

Tee nämä toimenpiteet aina, jos olet myymässä iPhone- tai iPad laitteen eteenpäin.

 

Toimi seuraavasti:

1. Varmuuskopioi iOS-laite.

2. Poista Etsi iPhoneni lukitus yllä olevan ohjeen mukaisesti.

3. Siirry Asetukset -> Yleiset -> vieritä alas ja paina nollaa. -> Valitse: Poista kaikki sisältö ja asetukset. -> Vahvista valinta.


Jos tarvitset apua missä tahansa puhelimiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä tai tule käymään!


Palvelemme sinua 29 Fonum liikkeessä ympäri Suomea. Kaikkien liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteystiedot. Saat meidät myös kiinni puhelimitse numerosta 020 1321 400. Tervetuloa!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme