Fonum yrityksille

Työvälineiden rikkoutuminen kannattaa ennakoida. Tarjoamme yrityksellesi selkeän mallin mobiililaitteiden huollolle. Älä jää ihmettelemään rikkoutunutta laitetta. Huoleton ja selkeä Fonum huoltosopimus takaa, että tiedät jatkossa miten toimia kun puhelin tai tabletti menee rikki. 

Helppo ja maanlaajuinen

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto. Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on maan kattavin huoltoverkko, 26 liikettä ympäri Suomea. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa. OnePlus, SonyHuawei ja LG huollot 2-3 vuorokaudessa. Lisäpalveluina tarjoamme myös uudet laitteet ja tarvikkeet.

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin.
Kaikkien liikkeiden sijainnit näet Yhteystiedot-sivuilta.

Luotettava

Kaikki varaosat joita käytämme testataan ja laitteen toiminta varmistetaan huollon yhteydessä. Huoltotyölle ja varaosille myönnämme elinikäisen takuun.

Fonumin ammattitaitoon luottavat järjestöt, kaupungit ja kunnat sekä pienet ja suuret yritykset. 

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia. Jokainen on läpäissyt vaativan Fonumin huoltokoulutuksen, he tuntevat laitteet ja osaavat auttaa kaikissa mobiilaitteisiin liittyvissä ongelmissa.

Jätä viesti, otamme yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake ja yritysmyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua lähes 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme