Fonum yrityksille

Työvälineiden rikkoutuminen kannattaa ennakoida. Tarjoamme yrityksellesi selkeän mallin mobiililaitteiden huollolle. Älä jää ihmettelemään rikkoutunutta laitetta. Huoleton ja selkeä Fonum huoltosopimus takaa, että tiedät jatkossa miten toimia kun puhelin tai tabletti menee rikki. 

Helppo ja maanlaajuinen

Fonum on Suomen suurin Älypuhelinhuolto. Toimimme valtakunnallisesti ja meillä on maan kattavin huoltoverkko, 25 liikettä ympäri Suomea. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung Galaxy, OnePlus, SonyHuawei ja LG huollot nopeasti, aina ilman ajanvarausta. Lisäpalveluina tarjoamme myös uudet laitteet ja tarvikkeet.

Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin.
Kaikkien liikkeiden sijainnit näet Yhteystiedot-sivuilta.

Luotettava

Kaikki varaosat joita käytämme testataan ja laitteen toiminta varmistetaan huollon yhteydessä. Huoltotyölle ja varaosille myönnämme elinikäisen takuun.

Fonumin ammattitaitoon luottavat järjestöt, kaupungit ja kunnat sekä pienet ja suuret yritykset. 

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia. Jokainen on läpäissyt vaativan Fonumin huoltokoulutuksen, he tuntevat laitteet ja osaavat auttaa kaikissa mobiilaitteisiin liittyvissä ongelmissa.

Jätä viesti, otamme yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake ja yritysmyyjämme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme