Vakuutusasiakkaille

Puhelin vakuutukseen? Sattuiko vahinko ja puhelin meni rikki? Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä älypuhelimiin erikoistunut huoltokumppani. Haluamme tehdä elämästäsi mahdollisimman vaivatonta. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonumin liikkeessä. Sinun ei tarvitse itse täyttää vahinkoilmoitusta tai olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ennen laitteesi huoltoa. 

Toimimme valtakunnallisesti 26 liikkeessä ympäri Suomea. Mikäli lähelläsi ei ole Fonumin liikkeettä, voit lähettää puhelimesi huoltoon postitse. Jos päätät saapua paikalle pidemmän matkan takaa, niin suosittelemme olemaan yhteydessä ensin liikkeeseen, jotta voimme varmistaa varaosien saatavuuden liikkeessä. Liikkeiden yhteystiedot löydät täältä.

1. Katso lähin Fonumin huoltoliike ja tuo puhelin huoltoon. Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja rikkoutunut laite. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja saat korvauspäätöksen aina nopeasti 15 minuutin kuluessa.

2. Voit myös halutessasi käyttää Fonumin nopeaa ja vaivatonta postituspalvelua. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöisi omilla verkkosivuilla ja lähetä laitteesi huoltoon postitse. Vahingon käsittelyyn tarvitsemme vahinkotunnuksen. 

 

Alta löydät vakuutusyhtiösi yksityiskohtaiset ohjeet ja vaihtoehdot mobiililaitevahinkosi hoitamista varten.

 

op-pohjola-vakuutus-2x.png

 

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

LT_logo_blue-RGB.jpg

 

LähiTapiolan asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

Turva_vakuutusyhtio_logo_varillinen_rgb.png

Turvan asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

if-logo-blue-rgb.jpg

 

IF vakuutusasiakkaana voit tuoda laitteesi huoltoon ja annamme hinta-arvion huoltokustannuksista. Jos päätät korjauttaa puhelimen, voit hakea korvausta myöhemmin IF:in Omilta sivuilta.

Lue lisää tästä

poplogovihrea.jpg

 

POP kotivakuutus asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 26 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme