Rikkoutunut puhelin vakuutukseen

Sattuiko vahinko ja puhelin meni rikki? Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä älypuhelimiin erikoistunut huoltokumppani. Haluamme tehdä elämästäsi mahdollisimman vaivatonta. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonumin liikkeessä. Sinun ei tarvitse itse täyttää vahinkoilmoitusta tai olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ennen laitteesi huoltoa. 

Toimimme valtakunnallisesti 25-liikkeessä ympäri Suomea. Mikäli lähelläsi ei ole Fonumin liikkeettä, voit lähettää puhelimesi huoltoon postitse. Jos päätät saapua paikalle pidemmän matkan takaa, niin suosittelemme olemaan yhteydessä ensin liikkeeseen, jotta voimme varmistaa varaosien saatavuuden liikkeessä. Liikkeiden yhteystiedot löydät täältä.

1. Katso lähin Fonumin huoltoliike ja tuo puhelin huoltoon. Ota mukaan henkilöllisyystodistus ja rikkoutunut laite. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja saat korvauspäätöksen aina nopeasti 15 minuutin kuluessa.

2. Voit myös halutessasi käyttää Fonumin nopeaa ja vaivatonta postituspalvelua. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöisi omilla verkkosivuilla ja lähetä laitteesi huoltoon postitse. Vahingon käsittelyyn tarvitsemme vahinkotunnuksen. 

 

Alta löydät vakuutusyhtiösi yksityiskohtaiset ohjeet ja vaihtoehdot mobiililaitevahinkosi hoitamista varten.

 

op-pohjola-vakuutus-2x.png

 

Pohjola Vakuutuksen asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

 

LT_logo_blue-RGB.jpg

 

LähiTapiolan asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

Turva_vakuutusyhtio_logo_varillinen_rgb.png

Turvan asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan korjattavaksi Fonumiin.

Lue lisää tästä

 

if-logo-blue-rgb.jpg

 

IF vakuutusasiakkaana voit tuoda laitteesi huoltoon ja annamme hinta-arvion huoltokustannuksista. Jos päätät korjauttaa puhelimen, voit hakea korvausta myöhemmin IF:in Omilta sivuilta.

Lue lisää tästä

 

 

POP logo 2019.png

 

Mikäli sinulla on POP Vakuutuksen kotivakuutus, joka sisältää rikkoutumisturvan, sinun ei tarvitse erikseen tehdä vahinkoilmoitusta, vaan voit tuoda laitteen suoraan Fonumiin korjattavaksi.

Lue lisää tästä

Fonum-vakuutusasiakkaat.png

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme