Tietoa koronaviruksen vaikutuksista palveluumme

Arvoisa asiakas, elämme poikkeuksellisia aikoja ja otamme koronaviruksen leviämisen hidastamisen vakavasti. Fonum pyrkii kaikin keinoin pitämään huolta siitä, että asiointisi meillä on mahdollisimman turvallista ja työntekijämme voivat tulla turvallisin mielin töihin myös poikkeustilanteen aikana. 

Noudatamme terveysviranomaisten ja Suomen hallituksen ohjeita.

 

Fonum myymälät palvelevat normaalisti

Korjaamme puhelimet Fonum myymälöissä seuraavien toistaiseksi voimassa olevien aukioloaikojen mukaisesti.

Haluamme varmistaa asiakkaiden turvallisuuden. Koronavirusepidemian vuoksi kiinnitämme entistäkin enemmän huomiota tilojemme puhtaanapitoon suojellaksemme asiakkaiden sekä henkilökunnan terveyttä. Joten sinun on turvallista asioida myymälöissä myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

Pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun.


Poikkeusaukioloajat

banneri_suojakuori_panssarilasi.png

Postituspalvelu

Lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta, korjaamme sen 1-3 arkipäivässä.

Puhelimen lähettäminen huoltoon postitse on turvallista, puhdistamme ja desinfioimme puhelimet aina huoltoon saapuessa ja huollon valmistuttua. 

myymälä22.png

 

Verkkokauppa

Osta uudenveroinen käytetty puhelin Fonum verkkokaupasta. Tilaa puhelimesi tänään, niin saat sen käyttöösi 1-2 arkipäivässä. Kaikilla tuotteilla on 12 kk takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus. 

Toimituksemme jatkuvat normaalisti. Desinfioimme tuotteet ennen lähetystä, joten voit huoletta tilata puhelimet myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. 

verkkokauppa22.png

 

Usein kysytyt kysymykset

Onnistuuko puhelimen näytönvaihto?
Kyllä onnistuu. Suosituimpien älypuhelinten korjaaminen onnistuuu kaikissa Fonum myymälöissä normaalisti. Voit tuoda puhelimesi huoltoon ilman ajanvarausta ja saat sen takaisin useimmissa tapauksissa saman päivän aikana.

Onko myymälä auki? 
Palvelemme 25 Fonum myymälässä normaalisti. Korjaamme puhelimet Fonum myymälöissä seuraavien toistaiseksi voimassa olevien aukioloaikojen mukaisesti.

Saako Fonum verkkokaupan laitteen edelleen myymälänoudolla?
Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen haluamme turvata asiakkaiden sekä henkilökunnan turvallisuuden. Olemme toistaiseksi keskeyttäneet verkkokaupan myymälänoudot. Voit tilata puhelimet 1-2 arkipäivän nopealla toimitusajalla suoraan lähimpään Smart Post palvelupisteeseen. 

Vaikuttaako poikkeustilanne vakuutusyhtiön vahingonkorvauksiin puhelimen rikkoutuessa? 
Poikkeuksetilanne ei vaikuta normaaliin puhelimen rikkoutumisen korvauskäsittelyyn Fonumilla. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos sinulla on koti- tai matkavakuutus, saatat olla oikeutettu korvaukseen. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonumin liikkeessä. Sinun ei tarvitse itse täyttää vahinkoilmoitusta tai olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ennen laitteesi huoltoa. Mikäli asioit ensin vakuutusyhtiön kanssa, niin suurista yhteydenotto määristä johtuen vahingon käsittelyajat saattavat olla normaalia pidemmät.  

 

Näin puhdistat ja desinfioit älypuhelimen

Onko tämä tuttua: Peset kätesi huolellisesti, otat sen jälkeen puhelimen taskusta ja jatkat päivän askareita? – pidä huolta puhelimestasi ja puhdista näyttö oikein.

Fonum suosittelee puhelimen puhdistamista käsienpesun yhteydessä kosketusnäytöille tarkoitetulla suihkeella ja mikrokuituliinalla. Näin ehkäiset bakteerien ja virusten leviämisen tehokkaammin. 

Puhelimen puhdistus

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme