Vappu tuli ja puhelin meni

vappu6.jpg

Vappu on kiireistä aikaa puhelinkorjaajille. Yleensä vilkkainta aikaa matkapuhelinten pikahuoltopalveluille ovat juhlapyhät, kuten Vappu ja pyhien jälkeinen aika. Vahinkomäärät nousevat ja puhelimia korjataan normaalia enemmän. Vappuna saa ja täytyy pitää hauskaa.

Tyypillisiä vappuvahinkoja ovat rikkoutunut puhelimen näyttö, puhelimen kastuminen tai se, että puhelin on varastettu. Alla vinkit miten toimia vappuvahingon sattuessa.

KUN VAPPUVAHINKO SATTUU, TOIMI NÄIN!

1. Menikö näyttö rikki? Tuo se huoltoon (click).

2. Kastuiko puhelin? Toimi heti (click).

3. Onko puhelin varastettu? Toimi näin (click).

5 FAKTAA VAPUSTA FONUMILLA

30% enemmän vahinkoilmoituksia

25% enemmän korjattuja puhelimia

170 syötyä munkkia

680 lasillista vappusimaa

100% korjausvalmius myös Vapun jälkeen

Luotu To, 26.04.2018 - 14:15
Tilaa aihepiirin Vinkit RSS-syöte

Kolme tapaa korjaamiseen

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!