MOBIILILAITTEIDEN KORJAAJA


Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 30 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.

 


Oletko kiinnostunut mobiililaitteista? Oletko tarkka ja kiinnostunut huolto- ja korjaustöistä?

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Etsimme mobiililaitteiden korjaajaa keskushuoltoomme Helsingin Pitäjänmäkeen.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus. Yhteistyössä muiden Fonumilaisten kanssa pääset tekemään töitä korkealaatuisen asiakaskokemuksen puolesta. Toimit läheisessä yhteistyössä mm. varaston, asiakaspalvelun ja myymälöissä työskentelevien kollegoittesi kanssa. Teet töitä pääasiassa arkisin päivävuorossa. 

Kokemus pienelektroniikan korjaamisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me kyllä koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Aiempi työkokemus korjaus- ja huoltotöistä tai harrastemielessä vapaa-ajalla kerrytetty kokemus ja osaaminen laitteiden korjaamisesta/huoltotöistä katsotaan eduksi.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta korjaamiseen ja huoltotöihin sekä yleistä kiinnostusta tekniikkaan ja mobiilialaan ja -laitteisiin. Odotamme sinulta halua ja kykyä sekä kärsivällisyyttä tehdä toistuvia ja tarkkuutta vaativia korjaustöitä. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä korjauksen ammattiosaajaksi. Nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä pysyt rauhallisena ja pystyt työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä.

 

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän, joka antaa mahdollisuuden kehittyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Meitä kiinnostaa kuulla sinun tarinasi: kerro miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö haettavaan tehtävään?

Ota askel kohti pienten meisselien maailmaa, ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskushuollon vetäjä Jari Vekkeli, puh. +358503399700 tai jari.vekkeli [at] fonum.fi.

Lue lisää Fonumista ja uratarinoita osoitteesta https://fonum.fi/rekry/uratarinoita.

 

TIEDOT:

Työtehtävä: Mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Yksi (1) työntekijää
Sijainti: Helsinki Pitäjänmäki
Hakuaika: 29.10.- 11.11.2018
Haastattelupäivät: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä
Lisätiedot: Jari Vekkeli, +358503399700 tai jari.vekkeli [at] fonum.fi
Hakemukset: osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla ”Työhakemus korjaaja keskushuoltoon”

Rakkaudesta pieneen meisseliin!
 

---Haku on päättynyt---

 

Etsitkö vastuullista ja itsenäistä HR-työtä, jossa pääset olemaan sekä strateginen suunnittelija että käytännön tason tekijä ja luotettava sparrauskumppani? Jos kyllä, niin lue lisää.


Henkilöstöpäällikkö 


Fonum on Suomen suurin älypuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 29 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa. 

Haemme liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa HR-alan ammattilaista kehittämään ja luotsaamaan HR-palveluitamme kohti uutta tasoa. Taustaltasi olet jo kokeneempi HR-ammattilainen ja olet kartuttanut kattavan kokonaiskuvan ja käytännön kokemusta HR-työn eri osa-alueista (mm. strateginen HR; suorituksen johtaminen ja palkitseminen; osaamisen johtaminen ja kehittäminen; organisaation muutostilanteet; HR-prosessit, -tutkimukset ja -mittarit; työyhteisön johtaminen; rekrytointi ja työnantajamielikuva; työsuojelu; yhteistoiminta). Pääset vaikuttamaan Fonumin strategiaan ja sen eri painopistealueisiin. Olet innostunut hoitamaan henkilöstöasioita ja uskot henkilöstöön ydinkompetenssia luovana voimavarana. Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja tehtäväsi vaihtelevat niin työsuhteen elinkaaren hallinnan prosesseista, johdon ja esimiesten sparraukseen kuin strategisten linjausten laatimiseen. 

 

Henkilöstöpäällikkönä vastaat mm.

 

 • kokonaisvaltaisesta HR-strategiasta sekä yhtenäisten henkilöstöjohtamisen prosessien, menetelmien ja työvälineiden sekä toimintamallien kehittämisestä ja toteuttamisesta
 • päivittäisestä HR-tuesta ja neuvonnasta henkilöstölle, esimiehille ja johdolle 
 • esimiesten ja johdon konsultoinnista, kouluttamisesta ja tukemisesta työsuhdeasioissa 
 • työnantajamielikuvan kehittämisestä, rekrytoinneista ja perehdyttämisestä yhteistyössä liiketoiminta-alueiden vetäjien, alue- ja myymäläpäälliköiden kanssa 
 • HR-järjestelmien toimivuudesta ja kehittämisestä pääkäyttäjän roolissa
 • yhteistyöstä ja yhteydenpidosta tehtävän kannalta oleellisten yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa (mm. työterveydenhuolto ja palkanlaskenta) 
 • henkilöstöhallinnon rutiinien suorittamisesta liittyen mm. työsuhteen elinkaaren ja etuuksien hallintaan

Tehtävässä raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja pääset mukaan johtoryhmätyöskentelyyn. Tehtävänkuva ei juuri tällä hetkellä sisällä esimiesvastuuta.

 

Mitä odotamme sinulta?


Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä. Olet vuorovaikutustaitoinen ja taitava verkostoitumaan organisaation eri tasoilla ja erilaisten persoonien kanssa. Järjestelmällisen ja tehokkaan työtyylisi ansiosta saat hommat tehtyä ajallaan laadukkaan lopputuloksen kärsimättä. Olet tottunut työskentelemään joustavasti nopeatempoisessa työympäristössä ja toimit luontevasti myös paine- ja vastakkainasettelutilanteissa. Uskallat olla häpeämättä oma itsesi ja tuoda persoonasi esiin.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

 • useamman vuoden monipuolista työkokemusta ja näyttöjä vastuullisista henkilöstöjohtamisen strategisista ja operatiivisista tehtävistä 
 • positiivista asennetta, halua ja kykyä tukea kollegoitasi vaihtelevissa päivittäisissä työtehtävissä – hoidat ammattitaidolla niin pienimmät rutiiniasiat kuin visionääriset suunnitelmatkin
 • työlainsäädännön ymmärrystä ja HR-työn kokonaisuuden hallintaa ja johtamista
 • itsenäistä työotetta ja priorisointikykyä sekä halua oppia ja kehittyä
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. liiketoimintalähtöinen KTM/AMK) 
 • erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikaatio- sekä viestintätaitoa

Arvostamme kokemusta:

 • dynaamisesta kasvuyritysympäristössä toimimisesta
 • henkilöstön kehittämisen (HRD) suunnittelusta ja hankkeista 
 • työehtosopimusten soveltamisesta, yhteistyöstä luottamushenkilön ja/tai työsuojeluorganisaation kanssa 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?


Henkilöstöpäällikkönä pääset tekemään töitä korkealaatuisten palveluiden ja asiakaskokemuksen puolesta – yhteistyössä muiden fonumilaisten kanssa. Toiseksi, tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän, joka antaa mahdollisuuden olla luomassa uutta. Tekemistä on paljon, mutta mielenkiintoiset ajat ovat edessäpäin. Näin ollen toivommekin, että et pelkää mahdollisia haasteita, vaan saat niistä energiaa ja intoa sekä näet ne mahdollisuuksina itsesi ja organisaation kehittämiseen. Työsuhde on vakituinen, ja toimipisteesi on Helsingin Pitäjänmäessä.

 

Meitä kiinnostaa kuulla sinun tarinasi ja miksi olet juuri tässä juuri nyt. 
Ota askel kohti pienten meisselien maailmaa, ja lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka heti, kuitenkin viimeistään 21.10. mennessä otsikolla ”Fonum Henkilöstöpäällikkö” osoitteeseen ari.hyytiainen [at] elisa.fi

Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ari Hyytiäinen, puh. 050 506 7236; soittoajat ke 10.10. klo 10:00 – 12:00 ja pe 12.10. klo 9:30 – 10:30.


TIEDOT:
Työtehtävä: Henkilöstöpäällikkö
Tarve: 1 työntekijää
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Hakuaika:---Haku on päättynyt---
Haastattelupäivät: ---Haku on päättynyt---
Lisätiedot: 
Hakemukset: Otsikolla ”Fonum Henkilöstöpäällikkö” osoitteeseen ari.hyytiainen [at] elisa.fi

---HAKU ON PÄÄTTYNYT---

speed_date_pieni.jpg

ETSIMME VAHINKOKÄSITTELIJÖITÄ HELSINGIN PITÄJÄNMÄKEEN

 

Fonum on matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Vahinkokäsittelijänä tulet työskentelemään osana Fonumin vakuutustiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu mm. vakuutusasiakkaiden vahinkokäsittely sekä tuki Fonum liikkeille aukioloaikojen puitteissa. Työajat painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ soveltuu hyvin myös opiskelijalle. Hakijoilta odotamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja, tietotekniikan perustaitoja sekä palavaa halua oppia uutta. Mobiililaitteiden tuntemus sekä kokemus järjestelmäpohjaisesta työstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä onnistumiseksi saat kattavan koulutuksen, asianmukaisen palkkauksen ja mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa toimintaamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden edetä urallasi.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Vahinkokäsittelijä osoitteeseen janne-pekka.piispanen [at] fonum.fi.

 

 

TIEDOT:

Työtehtävä: Vahinkokäsittelijä
Tarve: Kaksi (2) työntekijää
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Hakuaika: toistaiseksi, sopivan henkilön löydyttyä
Haastattelupäivä: Haku on päättynyt
Lisätiedot: 
Hakemukset: Osoitteeseen 
janne-pekka.piispanen [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Vahinkokäsittelijä

 

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

FONUM SPEED DATE – TYÖNHAKUPÄIVÄ 29.8.2018

speed_date_pieni1.jpg

Avoimia työpaikkoja Helsingissä, tervetuloa suoraan haastatteluun! 

 

Avaamme kaksi uutta liikettä Helsinkiin, etsimme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä työntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Järjestämme avoimen Speed Date – työnhakutapahtuman, johon kaikki ovat tervetulleita. Tule paikanpäälle ja pääset suoraan haastatteluun. Mukaan tarvitset vain positiivisen asenteen ja CV:n. Haastattelu kestää n. 10 minuuttia ja saat tiedon jatkoon pääsystä jo samana päivänä.

Haastattelemme hakijat saapumisärjestyksessä.

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto. Etsimme uusia työntekijöitä matkapuhelimenhuolto, asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin Pääkaupunkiseudulle ja ympäri Suomea. Koulutamme sinusta matkapuhelinhuollon ammattiosaajan. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, mutta myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys katsotaan isona etuna.

Tätä helpompaa ei työnhakeminen voi olla. Tule suoraan haastatteluun ja työ voi olla sinun! 

 

TAPAHTUMAN TIEDOT

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Paikka: Pitäjänmäki, Kutomotie 6B, Helsinki
Haastattelupäivä ja aika: 29.8.2018 kello 11:00-16:30
Haastattelu aika: Saapumisjäresjestyksessä kello 11:00-16:30

Lisätiedot: Alexander Lång / 020 1321 475 (klo. 9-17)

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

---HAKU ON PÄÄTTYNYT---

fonum_ratina4_pieni.jpg

Etsimme kahta työntekijää Hyvinkäälle, kauppakeskus Willaan

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, joka tykkää myös meisselin heiluttelusta? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Tulet työskentelemään tuntityöntekijänä Fonumin Hyvinkään Willan liikkeessä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät sekä yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä urallasi ja kannustavan myyntipalkkauksen.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Hyvinkää osoitteeseen rekry [at] fonum.fi.

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Kaksi (2) työntekijä
Sijainti: Hyvinkää, Willa
Hakuaika: Toistaiseksi, sopivan henkilön löydyttyä
Haastattelupäivä: Haku on päättynyt. 
Lisätiedot: 
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Hyvinkää

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Avoin työpaikka Järvenpää

fonum_ratina4_pieni.jpg

Etsimme työntekijää Järvenpäähän, Prisma-keskukseen

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, joka tykkää myös meisselin heiluttelusta? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Tulet työskentelemään tuntityöntekijänä Fonumin Järvenpään liikkeessä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät sekä yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä urallasi ja kannustavan myyntipalkkauksen.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Järvenpää osoitteeseen rekry [at] fonum.fi.

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Järvenpää, Prisma-keskus
Hakuaika: 31.10.2018 asti
Lisätiedot: Antonio Matero / 040 706 9886 (klo. 9-17)
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Järvenpää.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

---HAKU ON PÄÄTTYNYT---

fonum_ratina4_pieni.jpg

Etsimme työntekijää Seinäjoelle, kauppakeskus Epstoriin

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, joka tykkää myös meisselin heiluttelusta? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Tulet työskentelemään tuntityöntekijänä Fonumin Seinäjoen Epstorin liikkeessä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät sekä yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä urallasi ja kannustavan myyntipalkkauksen.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Seinäjoki osoitteeseen rekry [at] fonum.fi.

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Seinäjoki, Epstori
Hakuaika: ---HAKU ON PÄÄTTYNYT---
Lisätiedot: 
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Seinäjoki.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

---Haku on päättynyt---

fonum_ratina4_pieni.jpg

Etsimme työntekijää Raisioon, kauppakeskus Myllyyn 

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, joka tykkää myös meisselin heiluttelusta? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Tulet työskentelemään tuntityöntekijänä Fonumin Raision Myllyn liikkeessä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät sekä yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä urallasi ja kannustavan myyntipalkkauksen.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Raisio osoitteeseen rekry [at] fonum.fi.

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Raisio, Mylly
Hakuaika: ---Haku on päättynyt---
Haastattelupäivä: ---Haku on päättynyt---
Lisätiedot: Alexander Lång / 020 1321 475 (klo. 9-17)
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Raisio.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

---HAKU ON PÄÄTTYNYT---

rekry3_0_0.jpg

Etsimme toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittely ja tiliöinti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaiset toimistotehtävät sekä avustavat talouden raportointiin ja seurantaan liittyvät toimet sekä datan analysointiin liittyvät toimenpiteet. 

Etsimämme henkilö omaa aiempaa työkokemusta toimistoassistentin tehtävistä ja on tottunut työskentelemään paineen alla, monen eri projektin parissa samaan aikaan. Priorisointi ja tarkkuus tehtävien suorittamisessa on tärkeää. Hakija hallitsee MS Officen, erityisesti MS Excelin käytön hyvin ja omaa mielellään kokemusta muiden taloushallinnon tietojärjestelmien käyttämisestä. Soveltuva kokemus sekä koulutus nähdään eduksi. Työ vaatii sujuvan suomen ja englanninkielen kirjoitus- sekä puhetaidon. 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sekä CV palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2018 osoitteeseen fredrik.jansson [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus toimistoassistentti

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemuksien saavuttua jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaa Fredrik Jansson 020 1321 441 ti 21.8. klo 15-16 ja to 23.8. klo 12:30-13:30. 

TIEDOT:

Työtehtävä: Toimistoassistentti
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Hakuaika: 26.8.2018
Haastattelupäivä: Haku on päättynyt
Lisätiedot: Fredrik Jansson 020 1321 441 ti 21.8. klo 15-16 ja to 23.8. klo 12:30-13:30
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Toimistoassistentti.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

AVOIN TYÖPAIKKA TORNIO

rekrykuva.jpg

Etsimme työntekijää Tonioon, kauppakeskus Rajalla På Gränsseniin. 

Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ihminen, joka tykkää myös meisselin heiluttelusta? Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Tulet työskentelemään tuntityöntekijänä Fonumin Tornion liikkeessä.

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät sekä yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus alle tunnissa. Koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Tulet tekemään töitä aamu- ja iltavuoroissa tuntityöntekijänä. Tarjoamme myös loistavat mahdollisuudet edetä urallasi ja kannustavan myyntipalkkauksen.

Laita meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla Työhakemus Tornio osoitteeseen rekry [at] fonum.fi.

TIEDOT:

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Tornio, Rajalla På Gränssen
Hakuaika: Toistaiseksi, sopivan henkilön löydyttyä
Haastattelupäivä: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä
Lisätiedot: Henri Rautio / 020 1321 451 (klo. 9-17)
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Tornio.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Tilaa aihepiirin Rekry RSS-syöte

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.