FONUM + SUSHIBAR = VATSA TÄYTEEN JA EHJÄ IPHONE!

late_night_shopping.jpg

Sushibar+Wine
Uudenmaankatu 15

Onko iPhonesi näyttö hajalla? Onko kotinäppäin jumissa tai akku väsähtänyt? Meillä on sinulle maukas ratkaisu! Nauti sushista sillä aikaa kun puhelimesi korjataan ravintolassamme.
Tänään 15.5. klo 18-21 Uudenmaankatu
www.sushibar.fi

Mitä korjauksia teemme:

iPhone näytön vaihto

iPhone 5 näytön vaihto

iPhone 4 / 4s näytön vaihto

Kotinäppäimen korjaus

Akku rikki? Vaihdamme hetkessä!

Katso video korjauksista:

 

Luotu Ti, 08.05.2018 - 15:09

iphone-5-korjaus-1020x653.jpg

IPHONE KORJAUKSET VUODEN TAKUULLA!

Me korjaamme sinun iPhone 5 puhelimen helposti ja nopeasti. Kaikissa korjauksissa kestää alle tunti. Voit katsoa hinnat hinnastostamme.

Korjaamme kaikki viat, esimerkiksi:

iPhone 5 / 5s näyttö rikki

iPhone 5 / 5s akku ei toimi

kastunut iPhone

iPhone 5 / 5s ei lataa

iPhone 5 / 5s kamera rikki

iPhone 5 / 5s virtanappi on rikki

iPhone 5 / 5s kotinäppäin on rikki

ASIOITA JOITA KANNATTAA TARKISTAA ENNEN HUOLTOA:

Usein käy niin, että varsinaista huoltoa ei edes tarvita. Esimerkiksi, jos iPhone 5 ei lataa, niin tarkasta ensin laturipesä, ettei siellä ole pölyä. Pölyhuiska, topsy-puikko tai pölynimuri käy tähän hommaan erinomaisesti. Varovaisesti roskat poistamalla, voi laturipesä lähteä toimimaan. Jos niin ei sen jälkeen käy, niin ota yhteyttä ja me saamme sen varmasti kuntoon. Sama ongelma saattaa olla kuulokeliittimessä: kokeile ensin puhdistaa se itse.

Yksi yleinen ongelma on kastunut iPhone, paras tapa toimia heti kun puhelin on saanut kosteutta, on sulkea se pussiin, jossa on riisiä tai muuta hyvin kosteutta itseensä imevää materiaalia. Näin puhelimesta saadaan suurin osa kosteudesta heti pois.

Kastunutta puhelinta ei saisi laittaa päälle ennen kuin se on kuivunut oikosulkujen välttämiseksi.

Kotinäppäimet yleensä on pakko vaihtaa tietyn ajan kuluessa, koska näppäimen alla oleva liitin kuluu. Käytännössä siis jokaisen iPhonen kotinäppäin tulee vaihtoon kun kilometrit tulee täyteen. Sama juttu koskee virta- ja ääninäppäimiä.

Me autamme mielellämme kaikissa puhelimeesi liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä tai katso mitä iPhone korjaus maksaa, niin autamme ja hoidamme puhelimesi kuntoon.

NÄYTTÖ RIKKI?

Yleensä kaikki näytön viat korjaantuu kun kosketuspaneeli ja etulasi vaihdetaan uuteen. Meiltä saat vaihdon alle tunnissa. Voit tietenkin myös lukea ohjeemme, jos haluat askarrella ja kokeilla itse vaihtaa lasia.

AKKU HYYTYNYT?

Akuissa on sama tilanne kuin kotinäppäimissä. iPhonen akkua ei ole suunniteltu kestämään isältä pojalle ja siksi meillä vaihtoja tehdään satoja kuukaudessa. Katso tämänhetkinen hinta hinnastostamme ja tule laittamaan puhelimeesi akku, joka jaksaa pyörittää puhelintasi enemmän kuin sen kolme tuntia! Tervetuloa!

Luotu Ti, 08.05.2018 - 14:56

IPHONE 5 AKUN VAIHTO-OHJELMA

HIRES_LAHIKUVA2-1020x680.jpg

Applella on huomattu, että joidenkin iPhone 5 laitteiden akku kestää vähemmän aikaa tai, että niitä on ladattava useammin. Me olemme sitä mieltä, että niiden akut hyytyvät turhankin nopeasti.

Apple tekee takuuvaihdon, valtuutettujen huoltojen kanssa. Voit katsoa tästä lisätietoja. Sieltä näet kuuluuko sinun puhelimesi takuuvaihdon piiriin.

VAIHTOPROSESSI

Voit käydä huollattamasi puhelimesi ohjelman piiriin kuuluvassa valtuutetussa huoltoliikkeessä. iPhonesi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden osallistua ohjelmaan ja sen yleisen toimintakunnon.

Fonum ei ole Applen valtuuttama liike. Joten tarkista vaihto-ohjelman prosessi, vielä ennen toimimista tästä Applen sivulta.

AKUN VAIHTO FONUMILLA

Vaihtoehto on tietenkin tuoda laiska akkusi meille. Puhelinta ei tarvitse sen kummemmin palautella, eikä varmuuskopioida. Tuo tiskillemme – vaihto onnistuu alle tunnissa ja iPhone 5 akun vaihto hinta on 29€.

Voit tarkistaa hinnan vielä ajantasaisesta hinnastostamme.

TERVETULOA!

HIRES_ASIAKAS2-1020x680.jpg

Luotu Ti, 08.05.2018 - 14:19

AKKU TYHJENEE LIIAN NOPEASTI TAI EI TOIMI

 

AKKU EI TOIMI? AKUN KESTO HEIKKO?

Ei hätää. Akun vaihto on edullinen ja nopea toimenpide, jonka ansiosta elämäsi helpottuu huomattavasti.

YLEISIMMÄT AKKUONGELMAT:

  • Akun varaus purkautuu liian nopeasti
  • Puhelimesi sammuu yllättäen, vaikka varausta on jäljellä
  • Akku ei lataa, vaikka latausjohto on kiinni
  • Latausjohto on rikki

KUINKA TOIMIA?

Jos puhelimesi on uusi ja akku tuntuu tyhjentyvät liian nopeasti, ovat syynä luultavasti puhelimesi virtasyöpöt sovellukset. GPS, Wifi ja Bluetooth ovat ominaisuuksia, jotka kuluttavat puhelimesi akkua taustalla. Mikäli olet alueella, jossa kuuluvuus on heikko on hyvin mahdollista, että puhelimesi etsii verkkoa aktiivisesti ja kuluttaa akkua huomattavasti. Tällöin kannattaa laittaa 3G- tai LTE-verkko pois puhelimen asetuksista.

Jos akkusi ei lataudu ollenkaan, kannattaa kokeilla latausta toisella virtalähteellä. Jos omistat puhelimen ja tabletin, kannattaa huomioda tabletin tarvitsevan kahden ampeerin laturia, kun taas puhelin selviää yhden ampeerin laturilla. Tabletti latautuu hitaammin yhden ampeerin laturilla. Jos et omista toista virtalähdettä, voimme testata akkusi toimivuuden liikkeissämme.

akunvaihto-1020x680.jpg

Vaihdamme akkusi mielellämme liikkeessämme edulliseen hintaan. Kaikki hinnat löydät hinnastostamme. Tuo puhelimesi asiantuntevan henkilöstömme pienten meisselien hellään käsittelyyn ja vaihdamme akkusi uuteen alle tunnissa.

Lähimmän toimipisteemme löydät yhteystiedot sivuilla. Tarjoamme käyttöösi myös lähetti– ja postituspalvelun mikäli ne vastaavat tarpeitasi paremmin. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse numerossa 020 1321 400. Ota yhteyttä ja laitetaan puhelimesi kuntoon!

 

 

Luotu Ti, 08.05.2018 - 12:16

IPHONE SE HUOLTO JA KORJAUS

IMG_4941.jpg

 

APPLEN IPHONE SE RIKKI?

Ei hätää! Fonum korjaa iPhone SE-puhelimen kaikki viat. iPhone SE näytön ja akun vaihto onnistuu alle tunnissa kaikissa Fonumin liikkeissä. Löydät kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

iPhone SE muistuttaa ulkonäöltään iPhone 5- ja 5S-puhelinta. iPhone SEn sisällä sykkii kuitenkin iPhone 6S-puhelimen prosessori. Tehoja löytyy siis saman verran kuin iPhone 6S-puhelimesta, mutta näyttö on 0.7 tuumaa pienempi. Takakamera on iPhone SE-puhelimessa sama kuin iPhone 6S-puhelimessa ja siinä on 12 megapikseliä. Etu- eli selfie-kamera on vain 1.2 megapikselin kamera verrattuna iPhone 6Sn viiden megapikselin kameraan.

Lisätietoa iPhone SE-puhelimesta löydät Applen-sivuilta tästä.

Jos siis nautit hieman kulmikkaammasta muotoilusta, ja kompaktimmasta koosta, on iPhone SE erinomainen valinta. Mikä parasta, iPhone Se käyttää samaa näyttöelementtiä kuin iPhone 5S-puhelin. Näytön vaihto on siis edullista jos iPhone SE-puhelimessa on näyttö rikki tai puhelin on muuten rikki! Puhelin käyttää myös samaa akkua kuin iPhone 5S-puhelin. Tästä syystä listaamme alle myös iPhone 5S viat jotka korjaamme.

Jos et ole varma, mikä iPhone SE-puhelimessasi on vikana voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai käydä lähimmässä liikkeessä näyttämässä laitetta. Hoidamme kaikki iPhone SE korjaukset ja huollot alle tunnissa.

 

KORJAAMME SEURAAVAT IPHONE SE JA 5S VIAT

iPhone SE tai 5S näyttö rikki / näytön vaihto

iPhone SE tai 5S akku ei toimi / akun vaihto

iPhone SE tai 5S kastunut

iPhone SE tai 5S ei lataa / lataus ei toimi

iPhone SE tai 5S  kamera rikki

iPhone SE tai 5S virtanappi on rikki

iPhone SE tai 5S kotinäppäin on rikki

 

IPHONE SE KORJAUKSEN HINTA

iPhone SE korjauksen hinta on näytön ja akun vaihdon osalta sama kuin iPhone 5S-puhelimella.

iPhone SE Etulasi / Näytön vaihto 119€

iPhone SE Takalasi / Runko 159€

iPhone SE Etu- ja takalasin vaihto 239€

iPhone SE Akun vaihto 39€

iPhone SE Mikrofoni ja laturipesä 69€

iPhone SE Korvakaiutin 69€

iPhone SE Etukamera 69€

iPhone SE Takakamera 69€

iPhone SE Kotinäppäin 69€ (Jos vaihdamme kotinäppäimen, Touch ID-toiminto lakkaa toimimasta)

iPhone SE Virta-, volyymi- ja äänetönnappi 69€

iPhone SE Ohjelmistopäivitys 25€

 

IPHONE SE HUOLTOVIDEO

Mitä löytyy Applen iPhone SE-puhelimen sisältä ja miten korjaamme laitteesi? Katso allaolevalta iPhone SE huoltovideolta, kuinka vaihdamme puhelimeesi näytön.

 

 

SUOJAA IPHONE SE -PUHELIMESI

Suosittelemme puhelimen suojaksi Fonum -panssarilasia, jonka voit ostaa kaikista Fonumin liikkeistä asennettuna puhelimeesi 15 euron hintaan. Mikä on panssarilasi? Lisätietoa panssarilasista löydät tästä. Fonum -panssarilasi tuplapakkauksen voit ostaa myös Fonumin verkkokaupasta.

 

Kaikkien liikkeiden sijainnit, puhelinnumerot ja aukioloajat löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteyswww.fonum.fi/yhteys.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

 

Luotu To, 03.05.2018 - 12:48
Tilaa aihepiirin iphone 5 RSS-syöte

Kolme tapaa korjaamiseen

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!