IPHONE SE HUOLTO JA KORJAUS

IMG_4941.jpg

 

APPLEN IPHONE SE RIKKI?

Ei hätää! Fonum korjaa iPhone SE-puhelimen kaikki viat. iPhone SE näytön ja akun vaihto onnistuu alle tunnissa kaikissa Fonumin liikkeissä. Löydät kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

iPhone SE muistuttaa ulkonäöltään iPhone 5- ja 5S-puhelinta. iPhone SEn sisällä sykkii kuitenkin iPhone 6S-puhelimen prosessori. Tehoja löytyy siis saman verran kuin iPhone 6S-puhelimesta, mutta näyttö on 0.7 tuumaa pienempi. Takakamera on iPhone SE-puhelimessa sama kuin iPhone 6S-puhelimessa ja siinä on 12 megapikseliä. Etu- eli selfie-kamera on vain 1.2 megapikselin kamera verrattuna iPhone 6Sn viiden megapikselin kameraan.

Lisätietoa iPhone SE-puhelimesta löydät Applen-sivuilta tästä.

Jos siis nautit hieman kulmikkaammasta muotoilusta, ja kompaktimmasta koosta, on iPhone SE erinomainen valinta. Mikä parasta, iPhone Se käyttää samaa näyttöelementtiä kuin iPhone 5S-puhelin. Näytön vaihto on siis edullista jos iPhone SE-puhelimessa on näyttö rikki tai puhelin on muuten rikki! Puhelin käyttää myös samaa akkua kuin iPhone 5S-puhelin. Tästä syystä listaamme alle myös iPhone 5S viat jotka korjaamme.

Jos et ole varma, mikä iPhone SE-puhelimessasi on vikana voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai käydä lähimmässä liikkeessä näyttämässä laitetta. Hoidamme kaikki iPhone SE korjaukset ja huollot alle tunnissa.

 

KORJAAMME SEURAAVAT IPHONE SE JA 5S VIAT

iPhone SE tai 5S näyttö rikki / näytön vaihto

iPhone SE tai 5S akku ei toimi / akun vaihto

iPhone SE tai 5S kastunut

iPhone SE tai 5S ei lataa / lataus ei toimi

iPhone SE tai 5S  kamera rikki

iPhone SE tai 5S virtanappi on rikki

iPhone SE tai 5S kotinäppäin on rikki

 

IPHONE SE KORJAUKSEN HINTA

iPhone SE korjauksen hinta on näytön ja akun vaihdon osalta sama kuin iPhone 5S-puhelimella.

iPhone SE Etulasi / Näytön vaihto 119€

iPhone SE Takalasi / Runko 159€

iPhone SE Etu- ja takalasin vaihto 239€

iPhone SE Akun vaihto 39€

iPhone SE Mikrofoni ja laturipesä 69€

iPhone SE Korvakaiutin 69€

iPhone SE Etukamera 69€

iPhone SE Takakamera 69€

iPhone SE Kotinäppäin 69€ (Jos vaihdamme kotinäppäimen, Touch ID-toiminto lakkaa toimimasta)

iPhone SE Virta-, volyymi- ja äänetönnappi 69€

iPhone SE Ohjelmistopäivitys 25€

 

IPHONE SE HUOLTOVIDEO

Mitä löytyy Applen iPhone SE-puhelimen sisältä ja miten korjaamme laitteesi? Katso allaolevalta iPhone SE huoltovideolta, kuinka vaihdamme puhelimeesi näytön.

 

 

SUOJAA IPHONE SE -PUHELIMESI

Suosittelemme puhelimen suojaksi Fonum -panssarilasia, jonka voit ostaa kaikista Fonumin liikkeistä asennettuna puhelimeesi 15 euron hintaan. Mikä on panssarilasi? Lisätietoa panssarilasista löydät tästä. Fonum -panssarilasi tuplapakkauksen voit ostaa myös Fonumin verkkokaupasta.

 

Kaikkien liikkeiden sijainnit, puhelinnumerot ja aukioloajat löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteyswww.fonum.fi/yhteys.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

 

Luotu To, 03.05.2018 - 12:48
Tilaa aihepiirin iphone 5s RSS-syöte

Kolme tapaa korjaamiseen

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!