IPHONE 6S NÄYTTÖ RIKKI?

iphone6s_fonum-6.jpg

Me saimme käsiimme iPhone 6s puhelimen ja kappas vaan! Laitoimme sen tapamme mukaan palasiksi. Uusi huomattavia asioita iPhone 6s puhelimessa on:

Paineentunnistus

4k Videot

Nopeampi WI-FI

Ominaisuuksista kerromme lisää, kun olemme käyttäneet puhelinta pidempään. Se mitä se on syönyt purettaessa ja miten se eroaa edeltäjästään voit katsoa alla olevalta videolta.

iphone6s_fonum-8.jpg

Oikeastaan suurimmat muutokset olivat siinä, että reunoja oli paranneltu vesitiivimmäksi, niin että näytön ja rungon väliin on asennettu suojakalvo, joka estää kosteuden menemästä niin helposti laitteen sisäpuolelle.

Suojakalvo samalla hankaloittaa tee-se-itse korjausten tekemistä, koska näyttöä vaihtaessa tulee ottaa huomioon se, että suojakalvo täytyy asettaa jotenkin takaisin. Itse teemme sen siihen sopivalla liimamassalla.

Tältä laite näyttää purettuna:

iphone6s_fonum-2.jpg

Ja tässä oma videotunnelmointimme:

FONUM ELINIKÄINEN TAKUU

Fonum tarjoaa kaikille huoltotöille ja varaosille elinikäisen takuun. Siitä miksi voimme tarjota elinikäisen takuun huoltotyölle ja varaosille, voit lukea tästä. Elinikäinen takuu ei koske akkuja, joille tarjoamme vuoden takuu. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteita, joille emme myönnä takuuta ollenkaan. Täydelliset takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

TUO IPHONE 6S TAI IPHONE 6S PLUS HUOLTOON

Korjaamme iPhone 6S- ja iPhone 6S Plus -puhelimet alle tunnissa kaikissa liikkeissämme! Kaikkien liikkeiden sijainnit ja aukioloajat näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteys. Ajantasaisen huoltohinnaston näet osoitteesta www.fonum.fi/hinnasto.

Tervetuloa. Rakkaudesta pieneen meisseliin!

KORJAAMME MYÖS SAMSUNG GALAXY -PUHELIMET

 

FONUM ON NYT MYÖS SAMSUNG PIKAHUOLTO!

Tulimme siihen tulokseen, että oli korkea aika ottaa Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5- puhelimet osaksi pikahuoltopalveluamme. Pikahuolto tarkoittaa kirjaimellisesti alle tunnissa tapahtuvaa huoltoa, kaikissa Fonum liikkeissä ja lähettipalvelussa. Vaihdamme ylläoleviin malleihin rikkoutuneet näytöt, akut ja latausliittimet. Käytämme laadukkaita Samsungin alkuperäisvaraosia ja tarjoamme kaikille huolloille vuoden takuun. Helppoa kuin heinänteko.

Samsung_sivu-1020x680.jpg

JOS PUHELIMESSASI ON JOKIN SEURAAVISTA VIOISTA, KÄÄNNY PUOLEEMME:

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5

näyttö rikki

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5

akku ei toimi

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5 

kastunut

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5 

ei lataa

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5

kamera rikki

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5 

virtanappi on rikki

Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S7 Edge, A3, A5 ja J5 

kotinäppäin on rikki

Samsung Galaxy S5 latausliittimen vaihdon yhteydessä, joudumme vaihtamaan hyvin todennäköisesti myös näytön. Varaudu siis kalliimpaan hintaan latausliittimen vaihdon yhteydessä.

SOITA, TULE KÄYMÄÄN TAI TILAA LÄHETTI OVELLESI!

Me Fonumilla uskomme nopeuteen, laatuun ja helppouteen. Hoidamme puhelimesi kuntoon tunnissa liikkeissämme. Lähimmän liikkeen löydät yhteystiedot– sivuilla. Tarjoamme käyttöösi myös lähetti– ja postituspalvelun. Hinta on aina sama, olipa valintasi mikä tahansa. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse numerossa 020 1321 400. Tarjoamme kaikkiin huoltoihimme vuoden Fonum-takuun.

 

RIKKOUTUNUT PUHELIMEN NÄYTTÖ

 

NÄYTÖN VAIHTO NOPEASTI JA EDULLISESTI

 

Rikkoutunut lasi, oudot värit, kosketusongelmat? Kaikki nämä viat ovat korjattavissa helposti, nopeasti ja edullisesti. Korjaamme rikkoutuneet näytöt alle tunnissa, ilman ajanvarausta ja elinikäisellä takuulla.


Huoltojen ja varaosien takuu elinikäinen, paitsi *Akkujen takuu yksi vuosi. 

YLEISIMMÄT SYYT NÄYTÖN VAIHDOLLE

  • Näytön lasi on haljennut
  • Näyttö ei vastaa kosketukseen tai toimii epämääräisesti
  • Näytön värit eivät vastaa todellisuutta
  • Näyttö on kokonaan pimeä

naytto_rikki-2-1020x680_0.jpg

Rikkoutunut näyttö on yleisin syy, miksi puhelin tuodaan huoltoon. Käytämme laadukkaita varaosia ja hienomekaanikkomme on koulutettu korjaamaan erityisesti iPhone- ja Samsung Galaxy- puhelimia sekä iPadeja. Lisäksi huollamme OnePlus, Huawei ja Sony laitteiden yleisimmät viat. Tarjoamme kaikkiin huoltoihimme vuoden takuun ja olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoyritys, joten voit hakea korvausta rikkoutuneen näytön vaihdosta vakuutusyhtiöltäsi.

Näytön vaihto hinnat löydät hinnastostamme. Tuo puhelimesi asiantuntevan henkilöstömme pienten meisselien hellään käsittelyyn ja vaihdamme näyttösi uuteen alle tunnissa.

Lähimmän liikkeemme löydät yhteystiedot sivuilla. Tarjoamme käyttöösi myös lähetti– ja postituspalvelun mikäli ne vastaavat tarpeitasi paremmin. Voit olla meihin yhteydessä myös puhelimitse numerossa 020 1321 400. Ota yhteyttä, me korjaamme sen mitä et itse osaa

ONEPLUS PUHELIMIEN HUOLTO JA KORJAUS

op3-7.jpg

FONUM KORJAA MYÖS ONEPLUS -PUHELIMET!

OnePlus -puhelinten suosio on kasvanut, joten päätimme ottaa ne osaksi huoltomallistoamme! Korjaamme kaikki OnePlus -puhelinten mallit kaikissa liikkeissämme. Kaikkien liikkeiden yhteystiedot näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteystiedot. Ajantasaisen OnePlus huoltohinnaston löydät hinnasto-sivultamme osoitteesta www.fonum.fi/hinnasto.

NYT MYÖS ONEPLUS 6 NÄYTÖNVAIHTO KAIKISSA LIIKKEISSÄ

op5-8_0.jpg

KORJAAMME SEURAAVAT ONEPLUS -PUHELIMET

OnePlus One

OnePlus 2

OnePlus X

OnePlus 3

OnePlus 3T

OnePlus 5

OnePlus 6

op3-3.jpg

OnePlus -puhelimet tunnetaan hyvästä muotoilusta, ja ennen kaikkea erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. OnePlus on saanut yhdistettyä kilpailukykyisen hinnan, premium-luokan ominaisuuksiin. Kun tuot meille OnePlus -puhelimen huoltoon, käytämme vain parhaita mahdollisia varaosia.

FONUM KORJAA ONEPLUS -PUHELIMISTA SEURAAVAT VIAT

OnePlus näyttö rikki

OnePlus akku ei toimi

OnePlus kastunut

OnePlus ei lataa

OnePlus virtanappi on rikki

OnePlus kamera rikki

op3-5.jpg

OnePlus 3 -puhelimen muotoilu muistuttaa hyvin pitkälti muiden merkkien lippulaivamalleja. Piirteitä on laitannut niin Applen iPhonesta, kuin Samsungin Galaxy S7 -sarjasta. OnePlus -puhelimien käyttöjärjestelmänä on Android, jonka päällä pyörii OnePlussan oma Cyanogen -skini. Android on kuitenkin hyvin puhdas ja ylimääräisiä ohjelmia on hyvin vähän.

op3-9.jpg

OnePlus 3- ja OnePlus 3T-puhelimen lataus hoituu USB Type-C kaapelilla. OnePlus 3- ja OnePlus 3T-puhelimien erikoisuus on Dash Charge ominaisuus. OnePlussan mukaan saat puolen tunnin latauksella virtaa koko päiväksi. Dash Charge lataus onkin osoittaunut testeissämme hyvin nopeaksi. Latauksen juju on siinä, että laturi varastoi ensin virran ja siirtää sen sitten puhelimeen.

ONEPLUS HUOLLON HINTA

OnePlus One näytönvaihto 139€. OnePlus 2 näytönvaihto 169€. OnePlus X, 3 ja 3T näytönvaihto 209€. OnePlus 5 näytönvaihto 249€.

Ajantasaisen OnePlus huoltohinnaston löydät hinnasto-sivultamme osoitteesta www.fonum.fi/hinnasto. Pyrimme korjaamaan OnePlus-puhelimet 2-3 arkipäivän kuluessa. Saat tiedon huoltoaikataulusta vierailemalla jossain Fonumin 26-liikkeestä tai soittamalla suoraan liikkeeseen. Liikkeiden sijainnit, puhelinnumerot ja aukioloajat näet osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

op3-4.jpg

FONUM ELINIKÄINEN TAKUU

Fonum tarjoaa kaikille huoltotöille ja varaosille elinikäisen takuun. Siitä miksi voimme tarjota elinikäisen takuun huoltotyölle ja varaosille, voit lukea tästä. Elinikäinen takuu ei koske akkuja, joille tarjoamme vuoden takuu. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteita, joille emme myönnä takuuta ollenkaan. Täydelliset takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

op3-8.jpg

Laitetaan OnePlus -puhelimesi kuntoon! Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen varaukset [at] fonum.fi.

Muista seurata Fonumia Facebookissa ja Instagrammissa! Voit myös lähettää meille viestin Facebookin kautta.

Fonum Facebookissa
Fonum Instagrammissa

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Elinikäinen takuu

1200.png

FONUM TARJOAA ELINIKÄISEN TAKUUN KAIKILLE HUOLLOILLE JA VARAOSILLE*

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto. Korjaamme kuukaudessa yli 13 000 mobiililaitetta 28 myymälässä ympäri Suomea. Varaosien ja huollon laatu on ollut meille aina tärkeää. Voimme ylpeänä kertoa saavuttaneemme tason, jossa varaosien ja työn laatu on noussut niin korkeaksi, että haluamme tarjota asiakkaille elinikäisen takuun huollon ja varaosien osalta!

MIKSI TARJOAMME ELINIKÄISEN TAKUUN?

Teemme jatkuvasti töitä löytääksemme parhaat mahdolliset tavarantoimittajat ja kaikki työntekijämme käyvät läpi Fonumin huoltokoulutuksen, jossa heistä koulutetaan mobiililaitehuollon ammattilaisia. Nämä kaksi prosessia ovat tasolla, josta olemme aidosti ylpeitä ja meille tulee erittäin vähän takuunalaisia tapauksia. Näissä tapauksissa haluamme tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Elinikäinen takuu on juuri sitä.

*Takuu kattaa kaikki Fonumin tekemät huollot ja varaosat, lukuunottamatta kosteusvaurioisia mobiililaitteita ja akkuja.

AKUILLE ANNAMME YHDEN VUODEN TAKUUN

Akkujen takuu ei ole elinikäinen. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on kuluva osa, joka menettää varaustaan latauskertojen kasvaessa. Akuille myönnämme yhden vuoden takuun. Suosittelemme tutustumaan tekemäämme oppaaseen, jossa kerromme kuinka lataat laitettasi oikein ja akkusi varaustaso säilyy mahdollisimman hyvänä.

Kosteusvaurioisille mobiililaitteille emme myönnä takuuta ollenkaan. Kosteusvaurioiden aiheuttamia vikoja on erittäin vaikea määrittää ja kerromme aina asiakkaalle, mikäli mobiililaitteessa oleva kosteusvaurio estää takuun myöntämisen.

Elinikäinen takuu astuu voimaan välittömästi kaikissa Fonumin liikkeissä kattaen 3.3.2017 alkaen tehdyt huollot.

 

HALUTESSASI JATKAMME VALMISTAJAN TAKUUTA FONUMILLA.

Yleensä laitevalmistajan takuu päättyy, kun laitteelle tehdään huoltotoimenpiteitä valtuuttamattomassa huoltoliikkeessä. Fonum on päättänyt ottaa käyttöön mallin, jossa Fonumin tekemän huollon jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus ostaa Fonum jatkotakuu. Fonum jatkotakuu kattaa samat takuuehdot kuin laitevalmistajan takuu. Jatkotakuu on voimassa asiakkaalle myönnetyn alkuperäisen takuuajan loppuun asti. Asiakkaan takuu jatkuu valmistajan ehdoilla, Fonum Oy AB:n kautta. Tuote on myynnissä kaikissa Fonum liikkeissä. Hinta palvelulle on 20 euroa. Takuuehdot ovat samat kuin laitevalmistajan myöntämässä takuussa ja voivat vaihdella malli- ja merkkikohtaisesti.

 

MIKÄ ON FONUM?

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto joka korjaa iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa. Muut merkit Fonum korjaa 2-3 vuorokaudessa. Fonumilla on 29 liikettä ympäri Suomea.

Kaikkien Fonumin liikkeiden aukioloajat ja sijainnit löydät osoitteesta: /yhteystiedot. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 020 1321 400 tai olla meihin yhteydessä Facebookissa.

TÄYDELLISET TAKUUEHDOT

Täydelliset takuuehdot löydät osoitteesta: https://fonum.fi/takuuehdot

 

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Tilaa aihepiirin Elinikäinen takuu RSS-syöte

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.