TIETOA PANSSARILASISTA

Kun ostat suojalasin puhelimeen Fonumilta, niin sinun ei tarvitse tehdä panssarilasin asennusta itse. Teemme sen puolestasi ja mikä parasta, se sisältyy hintaan. Meiltä löydät laajan valikoiman panssarilaseja useisiin eri puhelinmalliehin ja merkkeihin. Suojaa siis puhelimesi ennenkuin se on liian myöhäistä!  

suoja_ale_728x90.png

MIKÄ ON PANSSARILASI?

Panssarilasi on lasia. Se suojaa puhelinta tai iPadia naarmuilta ja kolhuilta ja antaa lisäsuojan puhelimen omalle näytölle jos puhelimesi tippuu maahan.

panssarilasi_0.jpg

MITEN PANSSARILASI TEHDÄÄN?

Fonumin myymät panssarilasit on tehty laadukkaasta Japanilaisesta lasista. Kyse ei ole siis muovista, vaan aidosta lasista. Panssarilasia kutsutaan myös nimellä suojalasi, mutta panssarilasi on vakiintunut nimitys. Lasi on yhdeksän kertaa normaalia lasia kestävämpää ja tästä johtuen lasilla on 9H-luokitus.

Itse lasiaihion valmistusprosessi on hyvin perinteinen. Lasi saapuu tehtaalle levyinä, joista laserleikataan jokaiselle puhelin- tai iPad-mallille soveltuva lasi. Tämän jälkeen lasia karkaistaan eli kovetaan noin viiden tunnin ajan 500° celciuksen lämpötilassa, jonka jälkeen lasi jäähdytetään nopeasti. Lämmityksen ja jäähdytyksen ansiosta lasista tulee yhdeksän kertaa normaalia lasia kovempaa.

Tämän jälkeen lasiin asennetaan kolme erilaista pinnoitetta. Lasin alle asennetaan muovikalvo, joka mahdollistaa sen, että mikäli lasi hajoaa, palaset jäävät kiinni kalvoon. Näin olleen lasinsirut eivät leviä ympäriinsä. Muovikalvo on erittäin tiheää PET-muovia ja se ehkäisee myös terävien osumien etenemisen näytön pinnalle asti.

Muovikalvon päälle asennetaan silikonipinnoite, joka kiinnittää lasin puhelimen näyttöön. Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen näytön pintaan. Jos haluat asentaa lasin uudelleen, huomioithan että lasi hajoaa herkästi kun se irroitetaan näytön pinnasta. Nosta siis varovasti kulmasta.

Muovikalvo ja silikoni ovat panssarilasin alapuolella ja puhelimen näyttöä vasten. Lasin päällä on nanopinnoite, joka ehkäisee sormenjälkien ja rasvatahrojen syntymistä. Käyttäjä ei huomaa nanopinnoitetta ollenkaan.

MIKSI OSTAISIN PANSSARILASIN?

Panssarilasi suojaa naarmuilta ja kolhuilta. Se ehkäisee myös tehokkaasti puhelimen tai iPadin näyttöä, mikäli puhelin tippuu maahan. Panssarilasi ei anna kuitenkaan 100% suojaa. Panssarilasi jakaa iskun voimaa laajemmalle alueelle, mutta jos puhelin tai iPadi tippuu maahan kulma edellä tai tarpeeksi korkealta, voi näyttö hajota panssarilasin alta.

Panssarilasi on erittäin tehokas suoja normaalia “arkinaarmuuntumista” vastaan. Voit pitää puhelinta samassa taskussa esimerkiksi avainten kanssa ilman, että puhelimen oma näyttö naarmuuntuu. Panssarilasi on myös erittäin helppo vaihtaa uuteen jos se hajoaa tai naarmuuntuu liikaa. Se on halpa suoja, joka voi pelastaa puhelimesi tai iPadisi näytön.

FONUM PANSSARILASI

Kaikki Fonumin myymät panssarilasit tulevat yhdeltä tavarantoimittajalta. Tällä pystymme varmistamaan lasien laadun, sillä olemme tiiviissä yhteydessä alihankkijaamme, olemme vierailleet tehtaalla ja pystymme antamaan suoraa palautetta esimerkiksi lasien istuvuuden ja laadun suhteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Fonum panssarilasin voit ostaa kaikista liikkeistämme tai Fonumin verkkokaupasta.

TÄLLÄ HETKELLÄ PANSSARILASIA ON SAATAVINA SEURAAVIN MALLEIHIN

Apple

iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr

iPad Mini, iPad Mini 2/3/4, iPad 2/3/4, iPad Air, iPad Air 2, Apple iPad,

Samsung

Samsung S6 edge, Samsung S7, Samsung S7 edge, Samsung S8, Samsung S8 Plus, Samsung S9, Samsung S9 Plus
Samsung A310, Samsung A320, Samsung A510, Samsung A520, Samsung A6 (2018)
Samsung J320, Samsung J330, Samsung  J500, Samsung  J510, Samsung  J530.

OnePlus

OnePlus 3, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T

Honor

Honor 6, Honor 7, Honor 8, Honor 9, Honor 10
Honor 8 Lite

Sony

Sony Z3 compact, Sony Z3, Sony Z3 Plus, Sony Z5 compact, Sony Z5, Sony Z5 Premium

PANSSARILASIN ASENNUS

Asennamme panssarilaseja liikkeissämme odottaessa. Hinnat alkaen 15€. Tervetuloa! Me Fonumilla uskomme laatuun, nopeuteen ja helppouteen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!

NÄIN PUHDISTAT ÄLYPUHELIMESI NÄYTÖN

puhdistus-1.jpg

Kaikki aktiivisesti älypuhelinta käyttävät ovat törmänneet yhteen ongelmaan: rasvaan. Rasva siirtyy puhelimen tai padin pintaan sormesta ja tekee puhelimesta likaisen. Tämä ei ole mikään ihme sillä Deloitten vuonna 2015 Time-lehdelle tekemän tutkimuksen mukaan, käyttäjä katsoo puhelintaan keskimäärin 46 kertaa päivässä!

Laitteet keräävät toki paljon muutakin likaa kuin pelkkää rasvaa. Olemme aiemmin kertoneet kuuloke- ja latausportin vioista ja muutamista ratkaisuista, joita voit kokeilla kotona saadaksesi portit toimimaan. Lue lisää pölynpoistosta kuuloke- ja latausliittimestä tästä.

Jos näytössäsi on likaa jota et saa alla olevilla vinkeillä irtoamaan, voit aina kääntyä puoleemme! Katso kaikkien liikkeiden sijainnit ja aukioloajat tästä.

NÄILLÄ VINKEILLÄ PUHDISTAT PUHELIMESI NÄYTÖN

1. Pyyhi ensin isot liat pois

Onko näytössäsi kenties pinttynyttä likaa, purkan jäämiä, sinitarraa tai muuta mukavan tahmaista ainetta? Aloita puhdistus poistamalla isot liat pois. Voit raaputtaa kyseisiä jäämiä pois kynnellä tai jollain muulla pehmeällä työkalulla, kuten muovisella poletilla tai puutikulla. Varo kuitenkin näytön naarmuuntumista ja käytä voimaa harkiten.

puhdistus-6.jpg

2. Pyyhi näyttöä kostealla mikrokuitu- tai alkoholiliinalla

Kun tuot laitteesi meille huoltoon tai ostat meiltä panssarilasin saat kaupan päälle pienen puhdistuspussin, josta löydät mikrokuituliinan, alkoholiliinan ja pölynpoistotarran. Kun olet poistanut isot liat, pyyhi näyttöä alkoholiliinalla. Alkoholi soveltuu puhdistukseen hyvin, sillä se haihtuu näytön pinnalta nopeasti ja poistaa likaa ja rasvaa tehokkaasti.

Jos sinulla ei ole alkoholiliinaa, voit käyttää esimerkiksi ikkunanpuhdistusainetta tai muuta näyttöjen tai silmälasien puhdistamiseen soveltuvaa ainetta. Muista kuitenkin, että laitetta ei tule kastella märäksi. Kaiuttimet, latausportti ja kuulokeliitäntä eivät siedä kosteutta ellei puhelimesi ole roiskevedentiivis tai vedenkestävä. Onkin siis parempi kostuttaa mikrokuituliina puhdistusaineella ja pyyhkiä sillä näyttö puhtaaksi.

puhdistus-4.jpg

3. Pyyhi näyttö kuivaksi

Olemme huomanneet panssarilaseja asentaessamme, että paras tapa saada näyttö todella puhtaaksi on vetää mikrokuituliinaa yhteen suuntaan tasaisesti painaen. Aseta siis liina näytön päälle ja vedä sitä tasaisesti ylhäältä alas. Kun olet vetänyt liinan alas, aloita jälleen ylhäältä. Käytä näytön kuivaamiseen vain mikrokuituliinaa. Esimerkiksi talouspaperi on yllättävän karkeaa ja voi pahimmassa tapauksessa naarmuttaa näyttöä.

puhdistus-5.jpg

4. Muista puhdistaa myös laite muualta kuin näytöstä

Kameran linssi on erittäin herkkä rasvalle ja lialle. Sormi osuu usein linssiin kun käsittelet puhelinta ja epätarkkojen kuvien syy voikin hyvin olla likainen linssi. Puhdista siis myös kameran linssi hyvin. Myös erilaiset napit ja liittimet keräävät likaa. Esimerkiksi iPhonen äänetönkytkin kerää helposti likaa ja jumittuu joko ylä- tai ala-asentoon. Kannattaa siis puhdistaa myös liittimen kotelo hyvin esimerkiksi hammastikulla.

Latausportti ja kuulokeliitin keräävät helposti pölyä ja nukkaa. Voit puhdistaa liittimet varovasti hammastikulla tai muovityökalulla. Muista kuitenkin, että liittimien sisällä on herkkiä komponentteja. Jos epäröit, käänny ihmeessä puoleemme. Puhdistamme liittimet hetkessä.

iPhone6_puhdistus-1020x680.jpg

5. Muista oikeat työkalut

Näytön putsaaminen ei ole varsinaisesti rakettitiedettä, mutta muutama asia kannattaa huomioida.

nogo-1020x680.jpg

Mikrokuituliina

Mikrokuituliina on ylivoimaisesti paras työkalu näytön puhdistamiseen. Se on pehmeää materiaalia, ei naarmuta ja sitoo hyvin lian itseensä. Mikrokuituliina ei myöskään jätä rantuja näyttöön puhdituksen jälkeen. Mikrokuituliina kerää kuivana hyvin pölyn itseensä, sillä siinä on pieni sähkölataus. Kun liinaa kostuttaa, se sitoo erinomaisesti likaa itseensä. Hyvälaatuisen liinan voi myös pestä ja käyttää uudelleen.

puhdistus-1-1.jpg

Annamme välillä huollon yhteydessä puhelimellesi suojapussin, joka toimii myös mikrokuituliinana. Voit myös säilyttää puhelintasi suojapussissa.

Puhdistusneste tai alkoholiliina

Näyttöjen puhistamiseen on tarjolla monia erilaisia nesteitä, joita on saatavana jopa ruokakaupoista puhumattakaan elektroniikkaliikkeistä. Nesteet toimivat hyvin ja niissä on usein mukana alkoholia, joka irroittaa hyvin rasvaa ja pinttynyttä likaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laitetta ei saa kastella. Onkin siis parempi kostuttaa liina ja suorittaa puhdistus sillä. Hätätapauksessa pelkkä vesikin toimii. Kannattaa kuitenkin välttää perus saippuoita ja muistaa, että jos käyttää astianpesunestettä se saattaa muodostaa kalvon näytön pinnalle.

Varo naarmuuntumista

Kun puhdistat näyttöä, liittimiä tai portteja, käytä aina “pehmeitä” työkaluja. Älä pyyhi näyttöä karkealla paperilla tai työnnä liittimiin tai portteihin mitään metallista.

5. Ennakoi likaantumista

Panssarilasi

Likaantumista voi myös ennakoida. Sitä ei voi välttää, mutta puhdistusta voi helpottaa. Fonum-panssarilasi suojaa näyttöä paitsi kolhuuntumiselta ja naarmuuntumiselta, se helpottaa myös lian poistamista ja hylkii likaa sekä bakteereja. Panssarilasin saat asennettuna puhelimeen kaikista Fonumin liikkeistä hintaan 15€ ja voit ostaa verkkokaupastamme Tuplapakkauksen, jossa on mukana kaksi panssarilasia ja tarvittavat asennusvälineet. Voit lukea lisää Fonum-panssarilasista tästä.

panssarilasi.jpg


Kaikkien Fonum-liikkeiden sijainnit

Suojakotelo

Suojakotelo on hyvä suoja likaa vastaan. Flip-mallisella kotella suojaat näyttöä silloin kun et käytä puhelinta ja koska kuori ulottuu puhelimen takaosan päälle, likaa ei pääse kertymään puhelimen taakse. Kuoret kannattaa kuitenkin irrottaa säännöllisesti ja puhdistaa lika laidoista ja kohdista, joissa kuori kiinnittyy puhelimeen.

Löydät Eight-suojakoteloita kaikista liikkeistämme sekä verkkokaupastamme hintaan 25€. Koteloita on saatavana Flip-lompakkokotelona sekä pelkkänä takakuorena. Kotelot ovat aitoa 100% nahkaa ja ne on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Istanbulissa.

eight_mainos.jpg


Kaikkien Fonum-liikkeiden sijainnit

NÄIN PUHDISTAT NÄYTÖN HUOLELLISESTI

Alla olevalla videolla Fonumin Huoltopäällikkö Sami näyttää kuinka asennat itse panssarilasin puhelimeesi. Kannattaa kiinnittää erikoishuomiota Samin tapaan puhdistaa puhelimen näyttö. Silkkaa puhdistamisen taidetta vankalla kokemuksella.

Kaikki yllämainitut vinkit soveltuvat myös tablettien ja esimerkiksi tietokoneen näytön puhdistamiseen.

 

JOS NÄYTTÖSI ON RIKKI, ME KORJAAMME SEN ALLE TUNNISSA!

Fonum korjaa kaikki iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa 21-liikkeessä ympäri Suomea. Korjaamme kaikki yleisimmät viat näytön rikkoutumisesta, huonosti toimiviin näppäimiin.

Voit katsoa kaikkien liikkeidemme sijainnit osoitteesta www.fonum.fi/yhteys tai voit käyttää postipalveluamme, mikäli et pääse asioimaan liikkeessämme. Lisätietoa postipalvelusta löydät osoitteesta www.fonum.fi/postipalvelu

IPHONE SE HUOLTO JA KORJAUS

IMG_4941.jpg

 

APPLEN IPHONE SE RIKKI?

Ei hätää! Fonum korjaa iPhone SE-puhelimen kaikki viat. iPhone SE näytön ja akun vaihto onnistuu alle tunnissa kaikissa Fonumin liikkeissä. Löydät kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

iPhone SE muistuttaa ulkonäöltään iPhone 5- ja 5S-puhelinta. iPhone SEn sisällä sykkii kuitenkin iPhone 6S-puhelimen prosessori. Tehoja löytyy siis saman verran kuin iPhone 6S-puhelimesta, mutta näyttö on 0.7 tuumaa pienempi. Takakamera on iPhone SE-puhelimessa sama kuin iPhone 6S-puhelimessa ja siinä on 12 megapikseliä. Etu- eli selfie-kamera on vain 1.2 megapikselin kamera verrattuna iPhone 6Sn viiden megapikselin kameraan.

Lisätietoa iPhone SE-puhelimesta löydät Applen-sivuilta tästä.

Jos siis nautit hieman kulmikkaammasta muotoilusta, ja kompaktimmasta koosta, on iPhone SE erinomainen valinta. Mikä parasta, iPhone Se käyttää samaa näyttöelementtiä kuin iPhone 5S-puhelin. Näytön vaihto on siis edullista jos iPhone SE-puhelimessa on näyttö rikki tai puhelin on muuten rikki! Puhelin käyttää myös samaa akkua kuin iPhone 5S-puhelin. Tästä syystä listaamme alle myös iPhone 5S viat jotka korjaamme.

Jos et ole varma, mikä iPhone SE-puhelimessasi on vikana voit soittaa numeroon 020 1321 400 tai käydä lähimmässä liikkeessä näyttämässä laitetta. Hoidamme kaikki iPhone SE korjaukset ja huollot alle tunnissa.

 

KORJAAMME SEURAAVAT IPHONE SE JA 5S VIAT

iPhone SE tai 5S näyttö rikki / näytön vaihto

iPhone SE tai 5S akku ei toimi / akun vaihto

iPhone SE tai 5S kastunut

iPhone SE tai 5S ei lataa / lataus ei toimi

iPhone SE tai 5S  kamera rikki

iPhone SE tai 5S virtanappi on rikki

iPhone SE tai 5S kotinäppäin on rikki

 

IPHONE SE KORJAUKSEN HINTA

iPhone SE korjauksen hinta on näytön ja akun vaihdon osalta sama kuin iPhone 5S-puhelimella.

iPhone SE Etulasi / Näytön vaihto 119€

iPhone SE Takalasi / Runko 159€

iPhone SE Etu- ja takalasin vaihto 239€

iPhone SE Akun vaihto 39€

iPhone SE Mikrofoni ja laturipesä 69€

iPhone SE Korvakaiutin 69€

iPhone SE Etukamera 69€

iPhone SE Takakamera 69€

iPhone SE Kotinäppäin 69€ (Jos vaihdamme kotinäppäimen, Touch ID-toiminto lakkaa toimimasta)

iPhone SE Virta-, volyymi- ja äänetönnappi 69€

iPhone SE Ohjelmistopäivitys 25€

 

IPHONE SE HUOLTOVIDEO

Mitä löytyy Applen iPhone SE-puhelimen sisältä ja miten korjaamme laitteesi? Katso allaolevalta iPhone SE huoltovideolta, kuinka vaihdamme puhelimeesi näytön.

 

 

SUOJAA IPHONE SE -PUHELIMESI

Suosittelemme puhelimen suojaksi Fonum -panssarilasia, jonka voit ostaa kaikista Fonumin liikkeistä asennettuna puhelimeesi 15 euron hintaan. Mikä on panssarilasi? Lisätietoa panssarilasista löydät tästä. Fonum -panssarilasi tuplapakkauksen voit ostaa myös Fonumin verkkokaupasta.

 

Kaikkien liikkeiden sijainnit, puhelinnumerot ja aukioloajat löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteyswww.fonum.fi/yhteys.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

 

VIISI KESÄVINKKIÄ PUHELIMEN OMISTAJALLE

artikkeli1_1.jpg

Kesä, vuodenaika joka ei jätä ketään kylmäksi. Toukokuussa olemme jo saaneet nauttia helteistä, eikä auringon valolle näy loppua. Heitetään kylmän murehtiminen nurkkaan, sillä kesä on vasta tulossa!

Listasimme viisi vinkkiä, joiden avulla pidät puhelimesi mukana kesäriennoissa ja ennen kaikkea ehjänä kesärientojen jälkeen!

1. PIDÄ PUHELINBREIKKI!

Jätä puhelin kotiin! Kyllä. Mihinpä sitä puhelinta kesällä tarvitsee. Kaiva esiin vanha digipokkari ja taltioi kesämuistot talteen nostalgisissa 2000-luvun tunnelmissa. Vanha digipokkari on nimittäin uusi filmikamera. C-kasettisoitinta ei ehkä kannata kaivaa esiin, mutta mökillä on mukava kuunnella radiota laineiden liplattaessa. Tosiasiassa tämä taitaa olla utopiaa, mutta pieni somebreikki saattaa olla kesällä paikallaan. Mutta vain pieni, muina hetkinä pärjäät seuraavilla vinkeillä. 

2. PANSSARILASISTA SUOJAA NÄYTÖLLE!

Totta puhuaksemme elämä ilman puhelinta alkaa olla jo vaikeaa. Kameraa tarvitaan ainutlaatuisten kesähetkien taltiointiin ja onhan se nyt vain mukavaa sopia esimerkiksi treffit kesäheilan kanssa! Asenna siis puhelimeesi panssarilasi. Panssarilasi tunnetusti suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta ja kolhuilta. Tällä edullisella suojalla ehkäiset hyvin todennäköisesti isompien vahinkojen syntymisen ja voit yrittää napata täydellistä auringonlaskukuvaa mökkirannasta. MIKÄ ON PANSSARILASI (click).

3. SUOJAKUORESTA SUOJAA PUHELIMELLE

Käytä puhelimessasi suojakuorta! Kuoria on monenlaisia ja pakko todeta, että kaikista on hyötyä kun puhutaan puhelimen kestävyydestä. Suojakuori nimittäin pehmentää osumaa mikäli puhelimesi tippuu maahan. Kuoren ja panssarilasin yhdistelmä on siis erittäin suotava. Flip-mallinen kuori toimii lompakkona ja backcover-suojakuorella saat lisäpitävyyttä puhelimellesi. Ääriurheilijat suosivat luonnollisesti täysin veden ja iskunkestäviä suojakuoria. Kaikkea on saatavana! Fonumilta saat tyylikkäät nahkaiset Eight-kotelot, joista löytyy sekä flip-kuorta että backcover-kuorta. 100% nahkaa suoraan Fonumin suunnitelijoiden kynästä. NÄYTTÖ RIKKI, TOIMI NÄIN (click).

4. VAARA VAANII VEDESSÄ

Temmellätkö kesäisesti veden äärellä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle pari vinkkiä. Vaikka puhelimesi olisi roiskevedentiivis, suosittelemme silti käyttämään suojapussia puhelimen ympärillä jos tiedät puhelimen joutuvan alttiiksi kosteudelle. Pahin kaikista on merivesi. Suolainen vesi ei sovi yhteen elektroniikan kanssa.

Vaikka puhelimesi olisi roiskevedentiivis, ei sitä kannata altistaa vedenpaineelle. Toisin sanoen puhelimen huuhtominen esimerkiksi juoksevan veden alla on huono juttu ja voi pahimmassa tapauksessa irroittaa esimerkiksi kaiuttimia suojaavat vedenpitävät verkot. Joskus puhelimesi on myös saattanut tippua ja tämä voi aiheuttaa vedenpitävyyden heikkenemistä. Käytä siis puhelimen ympärillä vedenpitävää pussia! Lyhyessä käytössä minigrip-pussi on tyhjää parempi, mutta hyvinvarustetuista matkapuhelin- ja retkeilykaupoista löytyy myös elektroniikalle suunniteltuja vedenpitäviä, ja usein myös kelluvia, suojapusseja. KASTUNUT PUHELIN, MITÄ TEEN (click).

5. UUDELLA AKULLA BUUSTIA KESÄÄN!

Asenna puhelimeesi uusi akku! Tiesitkö että Fonumilla voit tarkastaa akkusi kunnon veloituksetta! Tule siis mihin tahansa liikkeistämme ja me kerromme, onko akkusi vaihdon tarpeessa. Akku on puhelimen osa, joka aidosti kuluttaa itsensä loppuun ja menettää varaustehoa. Varaudu siis pitkiin kesäiltoihin uudella akulla. Akun vaihto alkaen 29€. Vaihtamalla akun saat puhelimellesi helposti pari vuotta lisää toiminta-aikaa. HINNASTO (click).

Tilaa aihepiirin panssarilasi RSS-syöte

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.