FONUM OY TAKUUEHDOT

Kaikki Fonum Oy:n liikkeissä ja postipalvelussa tehdyt korjauspalvelut ovat Fonum Oy:n elinikäisen takuun piirissä laitteen eliniän. Laitteen eliniällä tarkoitetaan sitä aikaa, jona Fonum Oy tarjoaa tuotetukea laitteelle tai sitä aikaa kun olet laitteen omistajana. Elinikäinen takuu ei koske akkuja / akuille tehtyjä huoltoja, joille Fonum Oy tarjoaa vuoden takuun huoltopäivästä eteenpäin. Fonumin myymille lisätarvikkeille (panssarilasit, suojakotelot, latauspiuhat ja laturit) Fonum Oy myöntää yhden vuoden (12kk) takuun ostopäivästä lähtien.

 

MITÄ FONUMIN ELINIKÄINEN TAKUU KATTAA

Takuu rajoittuu osiin ja / tai korjauspalveluun, josta on maksettu. Jos Fonum Oy on toiminut vain osan tai osien myyjänä, takuu rajoittuu korvaamaan ko. osan tai osat niiltä osin kun osaa ei ole käytetty tai asennettu, ja on kiistatta osoitettavissa, että ostettu varaosa on viallinen. Jos kyseessä on huoltopalvelu, joka sisältää työn ja osan, takuu kattaa työstä tai varaosasta johtuvat laitteen vikatilanteet, jotka käsitellään aina tapauskohtaisesti laitteessa ilmenneen vian perusteella.

 

TAKUU EI KATA:

 • Jos kehys / runko on vääntynyt, kiertynyt tai murtunut.
 • Vesivahinko.
 • Laite on korjauksen jälkeen vahingossa tai tarkoituksella pudonnut tai laitteessa on mekaanisen vaurion jälkiä.
 • Laite on avattu tai laitteen sisällä olevia osia on irroitettu tai yritetty irroittaa.
 • Asiakkaan yrityksistä itse korjata laitetta.
 • Ohjelmistoon liittyviä korjauksia, ja tai valmistajan ohjelmistopäivityksistä johtuvia osien yhteensopivuusongelmia.
 • Laitteet jotka ovat ”jailbreikattu” tai joiden toimintoja tai ominaisuuksia on muokattu.
 • Uudet vahingot, jotka eivät liity alkuperäiseen korjaukseen.
 • Korjauksen seurauksena menetetyistä tiedostoista, tai tiedoista – laitteet tulee aina varmuuskopioida ennen korjaamiseen tuomista. Fonum Oy ei ole vastuussa asiakkaan tiedostojen säilymisestä huollon aikana ja sen jälkeen. Tarvittaessa laitteen sisältö voidaan poistaa tai laite saatetaan alustaa uudelleen huollon yhteydessä.


Takuu ei ole voimassa korjauksen jälkeen seuraavista syistä, jotka ovat tapahtuneet ennen laitteen tuomista korjattavaksi: 

 • Tunnettuja ja tiedettyjä valmistus- ja / tai suorituskykyyn liittyviä laitteen vikoja, jotka eivät ole liitännäisiä korjaustoimenpiteisiin.
 • Jos laitteen runko on vääntynyt, kiertynyt tai murtunut.
 • Laite, jossa on vesivahinko.
 • Laite, joka on korjattu epäasiallisesti jonkin kolmannen osapuolen korjausliikkeen toimesta.
 • Laitteet jotka ovat ”jailbreikattu” tai joiden toimintoja tai ominaisuuksia on muokattu.
 • Laitteet, joita asiakas on itse yrittänyt korjata.
 • Jos laitteessa on vaurioitunut tai katkaistu koti-painike / Bio-metrinen skanneri.
 • Takuu on voimassa vain korjatulle laitteelle ja alkuperäiselle asiakkaalle; se ei ole siirrettävissä eri laitteille tai jos laite myydään tai annetaan toiselle henkilölle.Jos asiakkaan laite rikkoutuu korjauskelvottomaksi korjauksen suorana seurauksena, asiakas on oikeutettu täysin toimivaan kunnostettuun laitteeseen, joka on ominaisuuksiltaan vastaava tai parempi, joka perustuu huolletun laitteen malliin. 

Jos maksua ei ole suoritettu huoltoon huollon yhteydessä, korjaushinta veloitetaan korvaavasta laitteesta. Saadakseen korvaavan laitteen asiakkaan vaurioitunut laite on annettava vaihdossa Fonum Oy:lle ja se siirtyy Fonum Oy:n omaisuudeksi. 

 

FONUM OY:N TAKUUN KATTAVUUS

Fonum Oy takaa, että siitä päivästä asti, kun osat tai tarvikkeet tarjotaan käyttäjälle takuu kattaa koko laitteen eliniän jota Fonum Oy tarjoaa laitteen korjaukselle ja sitä aikaa kun olet laitteen omistajana. 

("Takuuaika"), jokainen osa ja lisälaite, joka toimitetaan sinulle tämän sopimuksen mukaisesti on vapaa valmistusvirheistä, ja asennettu valmistajan osaa varten suunnitellun käyttötarkoituksen mukaisesti. 

Yhtiön velvollisuus, ja asiakkaan oikeus on tämän takuun puitteissa rajoitetusti, yhtiön harkinnan mukaan, tarjota korjaus tai vaihto viallisen osaan tai tarjota korvaava laite asiakkaalle. Tämä takuu ei ole siirrettävissä. 

Yhtiön velvollisuudet tämän takuun ehtona on vastata takuun alaisten vikojen ilmoituksen saatuaan kohtuullisessa ajassa asiakkaan takuuehtojen mukaisten vaatimusten täyttämiseen. 

Takuu ei kata missään tapauksessa yhtiötä kohti vahingoittamistarkoituksessa suoritettuja toimenpiteitä tai pyrkimystä tahallisesti osoittaa laitteen korjaamisen laatua, vaikka muut takuuehdot täyttyisivät.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua lähes 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme