Varastotyöntekijä, määräaikainen

Fonum on Suomen suurin älypuhelinhuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 26 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa uutta oppien. 

ETSIMME TYÖNTEKIJÄÄ PITÄJÄNMÄEN VARASTOLLE

Etsimme mobiilialasta kiinnostunutta positiivista joukkuepelaajaa osaksi Fonumin varastotiimiä.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat mm. varaosalähetysten vastaanotto ja käsittely, varaosien keräily ja lähettäminen myymälöihin sekä varaston yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Kerran kuussa otat osaa inventaarion tekemiseen. Teet töitä yhteistyössä oman tiimisi, kollegoittesi ja myymälöidemme kanssa. 

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - olet etsimämme henkilö!

Hakemamme henkilön työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16 välillä 7,5h/pvä. Haemme määräaikaista kausityöntekijää 4.5.- 30.9. väliselle ajalle. Ajankohdasta voidaan sopia myös muuta. Palkkaus on Kaupan TES mukaista.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Uuden oppiminen, tarkkuus ja huolellisuus ovat sinulle luontaisia. Positiivinen asenne sekä itsenäinen ja aikaansaava työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Aikaisempi kokemus varastosta ei ole välttämätöntä. 

NÄIN HAET!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Niko Reunanen, niko.reunanen [at] fonum.fi

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme