Myyjä/ Korjaaja Puuvillaan

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 25 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.

OLETKO KIINNOSTUNUT MOBIILILAITTEISTA? INNOSTUTKO IHMISTEN KOHTAAMISESTA JA MYYMISESTÄ? MEILLÄ ON MAHDOLLISUUDET YLTÄÄ JOPA 40 EURON TUNTIANSIOIHIN OMALLA AKTIIVISELLA TEKEMISELLÄ.

Silloin tämä paikka on kuin tehty sinulle. Etsimme myynnistä ja mobiilialasta kiinnostununeita positiivisia joukkuepelaajia osaksi Fonum Porin tiimiä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mobiililaitteiden korjaus, myynti ja ensiluokkainen asiakaspalvelu. Toimit yhteistyössä niin oman tiimisi, kollegoittesi, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Myyjän työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä. Haemme työntekijää, jonka työsuhde on toistaiseksi voimassa ja osa-aikainen.


Pääasialliset työtehtäväsi:

Lisätarvike- ja palvelutarjoaman myynti

Matkapuhelinten ja tablettien korjaus ja huolto

Asiakaspalvelutehtävät (puhelimessa, myymälässä)

Asiakkaiden neuvonta, huoltotöiden vastaanotot ja luovutukset

Tuotetilaukset ja vastaanotot (varasto)

Myymälän rutiinien hoito, myymälän siisteyteen liittyvät tehtävät

Kassavastuu


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Ihmisten parissa työskentely ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä myynnin ja korjauksen ammattiosaajaksi. Sinulla on luontainen halu tutkia miten erilaiset mobiililaitteet toimivat ja miten ne on rakennettu. Kokemus pienelektroniikan korjaamisesta ei ole välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Aiemmasta myyntikokemuksesta on etua, mutta eniten arvostamme asennettasi ja reipasta meininkiä!


Arvostamme näitä asioita:

aiempaa kokemusta palveluiden ja tuotteiden myynnistä sekä asiakaspalvelusta

kärsivällisyyttä tehdä toistuvia ja tarkkuutta vaativia korjaustöitä

yleinen kiinnostus tekniikkaa ja mobiilialaa ja -laitteita kohtaan

MS Office, Android, iOS, Windows -tuntemus

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Teet töitä korkealaatuisten palveluiden ja asiakaskokemuksen puolesta – yhteistyössä muiden fonumilaisten kanssa. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi eri osa-alueilla. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

NÄIN HAET MEILLE!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikeiden tyyppien löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Antti Oksanen, puh: 050 5061013, antti.oksanen [at] fonum.fi

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme