Fonum Kesärekry 2020

Fonum on Suomen suurin älypuhelinhuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 25 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa uutta oppien. 

INNOSTUTKO IHMISTEN KOHTAAMISESTA, ONGELMAN RATKAISUSTA SEKÄ MYYNNISTÄ JA OLETKO KIINNOSTUNUT MOBIILILAITTEISTA?

Silloin tämä kesäduuni on kuin tehty sinulle! Etsimme asiakaspalvelusta, myynnistä ja mobiilialasta kiinnostuneita positiivisia joukkuepelaajia osaksi Fonum -tiimiä.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutehtävät, mobiililaitteiden korjaus, lisätarvikkeiden myynti. Teet töitä yhteistyössä oman tiimisi, kollegoittesi, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. 

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - olet etsimämme henkilö!

Hakemamme henkilön työ on kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaista vuorotyötä. Haemme kesätyöntekijää, jonka työsuhde on määräaikainen 1.4.- 30.9. välillä ja osa-aikainen, 7,5h-30h/vko. Palkkaus on Kaupan TES mukaista, mutta meillä on mahdollisuudet yltää jopa 40 euron tuntiansioihin omalla aktiivisella tekemisellä!

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Ihmisten parissa työskentely ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä myynnin ja korjauksen ammattiosaajaksi. Haluat auttaa asiakkaita heidän ongelmissaan mobiililaitteensa kanssa. Sinulla on luontainen halu tutkia miten erilaiset mobiililaitteet toimivat ja miten ne on rakennettu. 

Aiempaa kokemusta pienelektroniikan korjaamisesta et tarvitse, sillä me koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Sen sijaan aiemmasta asiakaspalvelutyö- ja myyntikokemuksesta on etua, mutta eniten arvostamme asennettasi ja reipasta meininkiä!

NÄIN HAET!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti, mainitse hakemuksessasi mikä myymälämme parhaiten soveltuisi työpisteeksesi. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikeiden tyyppien löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Henri Rautio, henri.rautio [at] fonum.fi, puh: 040 8335026. 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme