ETSIMME PALVELUNEUVOJIA HELSINGIN PITÄJÄNMÄKEEN

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 25 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Tehtävämme on tehdä asiakkaiden arjesta mahdollisimman vaivatonta, johon olemme rakentaneet maailmanluokan asiakaslähtöisen palvelukonseptin. Palveluneuvojana tulet työskentelemään osana Fonumin vakuutus- ja asiakaspalvelutiimiä ja tukemaan liikkeitämme asiakkaiden arjen helpottamiseksi. 

 

Fonumin palveluneuvojan ensisijainen tehtävä on Fonumin yhteistyökumppaneina toimivien vakuutusyhtiöiden mobiililaitevahinkojen vahinkokäsittely ja korvauspäätösten tekeminen. Palveluneuvoja vastaa myös monikanavaisesti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme yhteydenottoihin ja palvelupyyntöihin, sekä ratkaisee ongelmatilanteita itsenäisesti. Tehtävässä onnistumiseksi saat kattavan koulutuksen, hyvät työvälineet, asianmukaisen palkkauksen, loistavat kollegat ja mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa toimintaamme. Meillä on myös luonnollista edetä työuralla ja yrityksen sisällä.  

 

Odotamme sinulta asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä kokemus järjestelmäpohjaisesta työstä katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijan omaavan hyvät IT-taidot sekä sujuvan suomen- että englanninkielen. 

 

Haemme kahta työntekijää, toinen vakituiseen täysiaikaiseen työsuhteeseen ja toista henkilöä osa-aikaiseen, 25 h / viikko määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen. Työtä tehdään liikkeidemme aukioloaikoina.  

 

NÄIN HAET MEILLE! 

 Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä Janne-Pekka Piispanen, puh: 020 1321 493 (arkisin klo 8-16), janne-pekka.piispanen [at] fonum.fi 

Haku on avoinna toistaiseksi ja päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme