Avoin työpaikka Myyjä/ Korjaaja Puuvillaan, Poriin

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 24 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työtä tehdään pilke silmäkulmassa uutta oppien. 

INNOSTUTKO IHMISTEN KOHTAAMISESTA, ONGELMIEN RATKAISUSTA SEKÄ MYYNNISTÄ JA OLETKO KIINNOSTUNUT MOBIILILAITTEISTA?

Silloin tämä paikka on kuin tehty sinulle! Etsimme asiakaspalvelusta, myynnistä ja mobiilialasta kiinnostuneita positiivisia joukkuepelaajia osaksi Porin Fonumin tiimiä.

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu ensiluokkainen asiakaspalvelu,  mobiililaitteiden korjaus, lisätarvikkeiden-  ja liittymien myynti. Toimit yhteistyössä niin oman tiimisi, kollegoittesi, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. 

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Teet töitä korkealaatuisten palveluiden ja Suomen parhaimpiin kuuluvan asiakaskokemuksen puolesta – yhteistyössä muiden fonumilaisten kanssa. Tarjoamme rennon työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - olet etsimämme henkilö!

Hakemamme henkilön työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä. Haemme työntekijää, jonka työsuhde on toistaiseksi voimassa. Palkkaus on Kaupan TES mukaista, mutta meillä on mahdollisuudet yltää jopa 40 euron tuntiansioihin omalla aktiivisella tekemisellä!

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Ihmisten parissa työskentely ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä myynnin ja korjauksen ammattiosaajaksi. Haluat auttaa asiakkaita heidän ongelmissaan mobillilaittteensa kanssa. Sinulla on luontainen halu tutkia miten erilaiset mobiililaitteet toimivat ja miten ne on rakennettu. 

Aiempaa kokemusta pienelektroniikan korjaamisesta et tarvitse, sillä me koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Sen sijaan aiemmasta asiakaspalvelutyö- ja myyntikokemuksesta on etua, mutta eniten arvostamme asennettasi ja reipasta meininkiä!

NÄIN HAET!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo nyt ja paikka täytetään heti oikeiden tyyppien löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Sami Jalonen, sami.jalonen [at] fonum.fi.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme