USEIN KYSYTTYÄ

Onko mahdollista saada laskulle?

Yritykset, jotka ovat olleet toiminnassa yli vuoden voivat toimia laskutusasiakkainamme. Voit tehdä yrityssopimuksen kätevästi sivuillamme: yrityksille.

Onko teillä takuuta?

Fonum tarjoaa elinikäisen takuun kaikille huolloille ja varaosille, lukuunottamatta akkuja (takuu 12kk) ja kosteusvaurioisia laitteita. Kaikki osat ovat tarkistettuja toimiviksi ja ne ovat erittäin laadukkaita. Voit lukea lisää Fonumin elinikäisestä takuusta tästä. Tarkat takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

Kauanko korjaus kestää?

Olemme Suomen suurin pikahuolto ja se tarkoittaa, että puhelintasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Parhaassa tapauksessa saat puhelimesi huollon tunnissa, useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle.

Kastuneissa tai ohjelmistovikaisissa puhelimissa korjausaika ja hinta selviää parhaiten ottamalla yhteyttä yhteyslomakkeella yhteystiedot-sivulla tai soittamalla suoraan liikkeeseen.

Miksi muut puhelimet kestävät pidempään korjata?

Olemme tulleet siihen tulokseen, että haluamme palvella paremmin asiakkaitamme. Siksi olemme ottaneet palveluihimme myös Huawei, Honor, OnePlus -puhelimet sekä muita merkkejä kuten LG, Sony, Nokia ja Xiaomi. Kaikkia varaosia ei välttämättä löydy suoraan joka liikkeestä, joten varaosien tilaaminen saattaa pidentään huollon kestoa. Jos puhelimesi mallia ei löydy hinnasto-sivulta, tule kuitenkin käymään, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. 

Korvaako kotivakuutus puhelimen?

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä älypuhelimiin erikoistunut huoltokumppani. Haluamme tehdä elämästäsi mahdollisimman vaivatonta. Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi ja korjaamme puhelimesi paikan päällä Fonumin liikkeessä. Sinun ei tarvitse itse täyttää vahinkoilmoitusta tai olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ennen laitteesi huoltoa. Täältä löydät vakuutusyhtiökumppanimme. 

Mitkä maksutavat teillä käy?

Meillä voi maksaa kortilla tai käteisellä. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Oletteko oikeasti Suomen suurin pikahuolto?

Kyllä olemme. Meillä on 25 liikettä ympäri Suomen Helsingistä Rovaniemelle. Liikkeemme sijaitsevat pääsääntöisesti kauppakeskuksissa ja ovat helposti saavutettavissa. Voit katsoa kaikkien liikkeidemme sijainnit ja aukioloajat yhteystiedot-sivulta. Tervetuloa!

Paljonko maksaa?

Voit tarkistaa ajantasaisen korjaushintamme hinnastostamme. Jos vikaa tai laitettasi ei löydy hinnastostamme, voit ottaa yhteyttä.

Onnistuuko korjaus teillä?

Kyllä korjaus onnistuu meillä, korjaamme kaikki iPhone, iPad ja Samsung Galaxy viat. Lisäksi korjaamme liudan muita malleja. Katso kaikki huoltamamme mallit hinnasto-sivulta. Ohjelmisto-ongelmat ovat niitä kaikkein hankalimpia, koska vian löytyminen voi olla vaikeaa. Epäselvissä vikatilanteissa, kannattaa olla meihin yhteydessä numeroon 020 1321 400, jolloin voimme arvioida korjauksen aikataulun ja antaa hinta-arvion korjaukselle. Olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä huolto ja kumppani. 

Korjaatteko muita merkkejä kuin Apple?

Kyllä korjaamme. Meiltä saat myös Samsung Galaxyt korjattuna alle tunnissa. Korjaamme myös OnePlussat, Honorit, Sonyt ja LG:t 2-3 päivän kuluessa. Kaikki huoltamamme mallit näet hinnasto sivuilta tästä.

Käytättekö APPLE:n alkuperäisosia?

Emme käytä. Käytämme huolloissamme alkuperäisiä vastaavia osia, jotka ovat läpäisseet Fonumin testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava vaihtoehto, mikäli puhelimesi tarvitsee korjausta pikaisesti. Soita numeroon 020 1321 400, niin annamme hinta-arvion näytön vaihdosta tai muusta korjauksesta.

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme