SAMSUNG GALAXY A3 JA A5 NÄYTÖN KORJAUS

A3JAA5-5.jpg

FONUM ON MYÖS SAMSUNG HUOLTO!

Korjaamme myös Samsung Galaxy A3 ja A5 puhelimet. Molemmista A-sarjan puhelimista löytyy vuoden 2014 ja 2016 mallit. Ulkonäkö on hyvin samanlainen, mutta vuoden 2016 mallit ovat tehokkaampia, näyttöjen koko on kasvanut ja A5-puhelimeen on lisätty sormenjälkitunnistin. Me korjaamme sekä vuoden 2014 että 2016 mallit. Alle tunnissa, kaikissa liikkeissämme! Näytön vaihto maksaa A300 (2015)- puhelimeen 99€ ja A500 (2015)-puhelimeen 119€. Näytön vaihto maksaa A310 (2016)- puhelimeen 149€ ja A510 (2016)-puhelimeen 169€. Akun vaihdon yhteydessä joudumme todennäköisesti vaihtamaan myös puhelimen näytön tai takalasin, jonka hinta tulee akun vaihdon hinnan päälle. Molempien mallien (A300, A500 & A310, A510) akun vaihdon hinta on 59€ + mahdollinen näytön tai takalasin vaihdon kustannus.

A3JAA5-3.jpg

JOS SAMSUNG GALAXY A3 TAI A5 PUHELIMESSASI ON JOKIN SEURAAVISTA VIOISTA, KÄÄNNY PUOLEEMME:

Samsung Galaxy A3 & A5 näyttö rikki

Samsung Galaxy A3 & A5 akku ei toimi

Samsung Galaxy A3 & A5 kastunut

Samsung Galaxy A3 & A5 ei lataa

Samsung Galaxy A3 & A5 kamera rikki

Samsung Galaxy A3 & A5 virtanappi on rikki

Samsung Galaxy A3 & A5 kotinäppäin on rikki

A3JAA5-4.jpg

Samsung Galaxy A5 2016 mallissa on sormenjälkitunnistin kotinapissa. Kotinappin vaihto onnistuu ilman, että tunnistin lakkaa toimimasta. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että joudumme vaihtamaan samalla koko näytön. Jos kotinappisi on rikki, ota yhteyttä lähimpään liikkeeseen tai lähetä meille viestiä Facebook-sivuillamme osoitteessa https://fi-fi.facebook.com/fonum.fi/. Vastaamme Facebook viesteihin mahdollisimman nopeasti. Voit myös soittaa lähimpään liikkeeseen. Näet yhteystiedot yhteys-sivuiltamme.

A3JAA5-2.jpg

Ajantasaisen huolto-hinnaston Samsung Galaxy A3 ja A5-puhelimille löydät hinnasto-sivuiltamme.

Tervetuloa! Me Fonumilla uskomme laatuun, nopeuteen ja helppouteen. Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Saat meiltä myös Panssarilasin A3- ja A5-puhelimien kaikkiin malleihin. Lue lisää Panssarilasista linkin takaa: http://www.fonum.fi/tietoa-panssarilasista/

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme