Puhelimen korjaaminen kannattaa

Fonumilta puhelimen näytön vaihto nopeasti, aina ilman ajanvarausta

Ehjä puhelimen näyttö varmistaa sujuvan arjen lähes kaikissa tilanteissa. Kolhuja kärsinyt puhelin on nyt syytä laittaa kuntoon, sillä rikkinäinen näyttö voi vaarantaa koko puhelimen kallisarvoisine muistoineen. Kun puhelin menee rikki – Fonum korjaa. Varmista sujuvampi arki ja vaihda tiensä päähän tullut näyttö jo tänään. Tuo puhelimesi Fonumiin!

10 syytä miksi puhelin kannattaa huoltaa

  1. Puhelimen näytön korjaamisen kanssa ei kannata kuhnailla. Lisävauriot voivat lisätä kustannuksia ja pahimmassa tapauksessa laite sammuu, jolloin kaikki tiedot menetetään.
  2. Puhelimen näytön vaihto on edullisempaa kuin uuden älypuhelimen ostaminen.
  3. Puhelimen korjaaminen on ympäristöystävällisempää kuin uuden älypuhelimen hankkiminen.
  4. Rikkoutuneen näytön käyttö voi olla hankalaa: kuvat ovat mitä sattuu ja navigointi lähes mahdotonta.
  5. Kun näyttö vaihdetaan uuteen, tiedostot säilyvät puhelimessa eikä sinun tarvitse huolehtia niiden siirtämisestä.
  6. Korjaamalla säästät sekä aikaa että rahaa – puhelinta ei tarvitse jättää huoltoon useiksi viikoiksi, vaan Fonumista saat laitteesi hetkessä takaisin.
  7. Saat huolloille elinikäisen takuun.
  8. Korjaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tuo rikkoutunut puhelin lähimpään Fonumiin, et tarvitse ajanvarausta etkä erillistä yhteydenottoa.
  9. Varo lasinsiruja kämmesissä! Rikkinäinen puhelimen kosketusnäyttö on myös turvallisuusriski, sillä sen käyttäminen voi aiheuttaa esim. haavoja sormiin.
  10. Vakuutukset kunnossa? Yleensä vakuutus kattaa korjaamisen vahingon sattuessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltokumppani, joten maksat näytön vaihtamisesta vain omavastuun. Lue lisää.

 

Uusi elämä puhelimelle!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme