OnePlus 5 huolto ja korjaus, kun näyttö on rikki ja lasi pitää vaihtaa

op5-8.jpg

ONEPLUS 5 NÄYTÖNVAIHTO JA MUUT KORJAUKSET

Fonum korjaa OnePlus 5 -puhelimet kaikissa liikkeissä. Lue lisää Hinnastosta ja katso lähin liike Yhteys-sivulta. 

ONEPLUS 5

Uuden OnePlus-puhelimen julkistamisesta on tullut odotettu tapahtuma. OnePlussan filosofiaan ovat kuuluneet edullinen hinta, rajoitettu saatavuus ja ennen kaikkea huippuluokan ominaisuudet. Kesäkuussa 2017 myyntiin tullut OnePlus 5 ei tee poikkeusta ja puhelimen julkistusta odotettiin innolla.

Suurin muutos edeltävään OnePlus 3 ja 3T malliin on ehdottomasti laitteen takaa löytyvät tuplakamera. OnePlus on saanut kritiikkiä huonosta kameroiden kuvanlaadusta, mutta OnePlus 5 yrittää iskeä luun kurkkuun kriitikoille kahden kameran voimin.

Fonum huoltaa kaikki aiemmat OnePlus -puhelimet kaikissa liikkeissään. OnePlus 5-puhelin tulee osaksi Fonumin huoltomallistoa heti, kun saamme varaosia varastoon.

op5-4.jpg

OnePlus 5-puhelimen pääasiallinen materiaali on alumiini. Puhelimen muotoilu on edeltäjiään pyöreämpi. OnePlus 5 tuntuukin kädessä hyvältä. Muotoilu on yksinkertainen eli samanlaista näyttävyyttä kuin Samsungin uusissa Galaxy S8-sarjan puhelimissa ei ole tarjolla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että OnePlus 5 olisi tylsä puhelin. Puhelimien muotoilu on kuitenkin pääsääntöisesti hyvin samankaltaista merkistä riippumatta.

Hyvä esimerkki on lähes joka puhelimesta löytyvät antenniraidat. OnePlus 5 -puhelimessa raidat ovat puhelimen ylä- ja alaosassa, eivätkä ne varasta huomiota puhelimen muotoilusta.

op5-2.jpg

OnePlus 5 puhelimen lanseeraus oli rakennettu pitkältä uudistuneen kameran ympärille. Kameroita löytyy kaksi. Pääkamera eli laajaa kuvaa ottava kamera on varustettu 16 megapikselin kennolla ja telelinssi on varustettu 20 megapikselin kennolla. Voit valita käytätkö jompaa kumpaa kameraa yksin tai voit ottaa potretti-valinnalla kuvan käyttäen molempia kameroita. Tällöin pystyt häivyttämään taustan tehokkaammin hyödyntäen niin sanottua bokeh-efektiä, joka on tuttu järjestelmäkameroista. Kuvanlaatu vaikuttaa hyvältä ja erityisesti pimeässä otetut kuvat ovat entistä parempia, sillä pääkameran valovoima on f/1.7.

op5-3.jpg

Etukamerasta löytyy 16 megapikseliä, joten selfiet ja videopuhelut hoituvat entistä paremman kameran turvin. OnePlus 5 tuo tullessaan myös uuden Pro-moden, joka tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden hallita kameran asetuksia, kuten suljinaikaa, herkyyttää ja tarkennusta. Tervetullut ominaisuus jos kamerasta haluaa saada kaiken hyödyn irti.

op5-5.jpg

Etukamerasta löytyy 16 megapikseliä, joten selfiet ja videopuhelut hoituvat entistä paremman kameran turvin. OnePlus 5 tuo tullessaan myös uuden Pro-moden, joka tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden hallita kameran asetuksia, kuten suljinaikaa, herkyyttää ja tarkennusta. Tervetullut ominaisuus jos kamerasta haluaa saada kaiken hyödyn irti.

op5-6.jpg

OnePlus 5 puhelimen sivusta, kuten aiemmistakin OnePlus-puhelimista, löytyy kolmivaiheinen kytkin jonka avulla voit määrittää onko puhelin äänettömällä, värinällä tai äänet päällä. Kätevä kytkin, jonka avulla ei tarvitse mennä erikseen valikkoihin säätämään haluttua soittotilaa päälle.

op5-7.jpg

Tuplakamerat ulkonevat kuoresta, mutta eivät häiritsevän paljon. Itseasiassa kameraelementti tuntuu pienemmältä kuin aiemmissa OnePlus 3- ja 3T -puhelimissa. Erityismaininta täytyy antaa myös erittäin nopeasti reagoivalla sormenjälkitunnistimelle, joka löytyy kotinapista. Kotinappi ei ole mekaaninen osa, vaikka erottautuukin puhelimen alaosassa selvästi. Tärähdysvaste on hyvä, itseasiassa parempi kuin vanhemmissa OnePlus -puhelimissa.

op5-9.jpg

OnePlus 5 puhelin on otettu osaksi huoltomallistoamme! OnePlus 5 näytön vaihto 249 euroa. Kysy lisää lähimmästä liikkeestä tai soita numeroon 020 1321 400

Kaikkien Fonumin liikkeiden sijainnit ja aukioloajat löydät osoitteesta www.fonum.fi/yhteys.

Muista seurata Fonumia Facebookissa ja Instagrammissa! Voit myös lähettää meille viestin Facebookin kautta.

Fonum Facebookissa
Fonum Instagrammissa

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

FONUM ELINIKÄINEN TAKUU

Fonum tarjoaa kaikille huoltotöille ja varaosille elinikäisen takuun. Siitä miksi voimme tarjota elinikäisen takuun huoltotyölle ja varaosille, voit lukea tästä. Elinikäinen takuu ei koske akkuja, joille tarjoamme vuoden takuu. Takuu ei koske myöskään kosteusvaurioisia laitteita, joille emme myönnä takuuta ollenkaan. Täydelliset takuuehdot näet osoitteesta www.fonum.fi/takuuehdot.

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio puhelimesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä puhelinhuolto. Korjaamme iPhone, iPad, Samsung, OnePlus, Honor, Huawei, LG ja Sony puhelimet nopeasti, ilman ajanvarausta. 

Tule käymään

Puhelin rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Fonum puhelinhuolto palvelee sinua 25 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Uusi elämä puhelimelle!

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä puhelimesi huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Puhelimen huolto ja korjaus mutkattomaan tapaamme. Ilman ajanvarausta. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme.
Voit myös käyttää kätevää postituspalveluamme. Selvät sävelet heti kättelyssä. Liikkeen tiskillä sinua on vastassa korjauksen tekevä huoltomies, joka kertoo ihmisten kielellä,
mitä ja miksi huolletaan ja paljonko se maksaa. Nopeammin kuin odotit. Olemme pikahuolto. Se tarkoittaa, että laitettasi ei lähetetä kiertämään Suomea ja jumittamaan
keskushuollon jonoon, vaan korjaamme sen liikkeessä, johon sen viet. Useimmiten saamme sovittua noutoajan jo samalle päivälle. Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun.
Vakuutusyhtiöiden hyväksymä. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta erikseen; tule vain liikkeeseen laitteesi ja
henkilöllisyystodistuksesi kanssa, me hoidamme loput.

Emme ole valtuutettu huolto. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava puhelinhuolto. Uusi elämä puhelimelle!

Fonum elinikäinen takuu

Taattua laatua. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme