Suojakuori + panssarilasi 25€


 

Suojaa puhelimesi ennen kuin tipahtaa!

Joulu aikana paketeista (lattialle) tipahtelee uusia puhelimia. Muista suojata puhelimesi ennen kuin on liian myöhäistä. Tarjoamme Insmat suojakuoret ja Fonum panssarilasin asennettuna puhelimeen yhteishintaan 25€ rajoitetun ajan 14.12.2018-13.1.2019. 

Saatavilla kaikista Fonum liikkeistä ympäri Suomea. Katso lähin liikkeesi. Suojakuori + panssarilasi seuraaville malleille: iPhone 6, 6s, 7, 8, X, Xs, Xs Max, Samsung Galaxy S8, S9, A6 (2018) Huawei P20 Lite, Honor 9, 10

Eikö löytynyt sopivaa suojakuorta puhelimeesi? Ei hätää, Katso linkin takaa laaja panssarilasi valikoimamme. Panssarilasi 15€. 

suoja.jpg

 


 

 

 

 

Päättynyt: iPhone 6 ja 6S näytön vaihto -30% 

Jos vahinko kuitenkin sattui, niin ole nopea ja hyödynnä etusi. Tarjous voimassa 14.-31.12.2018. Saatavilla iPhone 6 (ovh. 149€)  ja 6S (ovh. 179€) puhelimiin, ilman ajanvarausta. Saatavilla kaikista Fonum liikkeistä ympäri Suomea. Katso lähin liikkeesi. 

 

 

iPhone_ale_336x280.png

 

 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 26 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme