IPHONE 6 NÄYTÖN VAIHTO

kuva.jpg

TÄNÄÄN SE TAPAHTUI!

Vähän se jännitti, kun saimme ensimmäisen iPhone 6 -puhelimen korjauspöydälle. Varsinkin kun puhutaan puhelimesta, jonka varaosat ovat vielä aivan törkeän kalliita.

Laitteen korjaaminen tällä hetkellä on vielä aivan toisissa sfääreissä kuin esimerkiksi iPhone 5s tai iPhone 5, jotka korjaantuvat jo suhteellisen edullisesti. Hintaa laitteen korjaamiselle tulee 269e, joka on meidän mielestä aivan liikaa. Onneksi laite menee yleensä yrityksen tai kodin vakuutuksiin, jolloin selviää omavastuulla. Suosittelen tarkastamaan omasta vakuutusyhtiöstä ennen korjaamaan tuomista, että vakuutus korvaa korjauksen.

Otimme puhelimen auki jännityksellä, onneksi olimme jo hyvissä ajoin purkaneet useaan kertaan oman iPhone 6:sen, jonka tilasimme Saksasta heti kun tilaus oli mahdollista. Iphone 6 on rakenteeltaan hyvin samankaltainen kuin iPhone 5, joka on helposti huomattavissa youTubesta löytyvistä videoista:

Kirjoitamme oppaan iPhone 6 näytön vaihdosta itse aivan pian, mutta jos tuntuu liian jännittävältä korjata yli 600 euron puhelinta 200 euron varaosalla itse, niin voit luottaa meihin – olemme myös vakuutusyhtiöiden hyväksymä iPhone huolto

Päivitys: Kuinka korjata iPhone 6 itse, katso tästä ohjeet, jos iPhone 6 lasi on rikki.

Luotu Ti, 08.05.2018 - 14:44

Kolme tapaa korjaamiseen

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 29 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä postissa

Postissa lähetetyt puhelimet korjataan välittömästi niiden saavuttua ja lähetetään yleensä jo samana päivänä takaisin. Toimitus ja palautus sisältyy hintaan. Tilaa postipalvelu tästä. Korjaamme sen ja lähetämme takaisin. Helppoa!

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.