FONUM SPEED DATE – TYÖNHAKUPÄIVÄ 29.8.2018

speed_date_pieni1.jpg

Avoimia työpaikkoja Helsingissä, tervetuloa suoraan haastatteluun! 

 

Avaamme kaksi uutta liikettä Helsinkiin, etsimme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä työntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Järjestämme avoimen Speed Date – työnhakutapahtuman, johon kaikki ovat tervetulleita. Tule paikanpäälle ja pääset suoraan haastatteluun. Mukaan tarvitset vain positiivisen asenteen ja CV:n. Haastattelu kestää n. 10 minuuttia ja saat tiedon jatkoon pääsystä jo samana päivänä.

Haastattelemme hakijat saapumisärjestyksessä.

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto. Etsimme uusia työntekijöitä matkapuhelimenhuolto, asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin Pääkaupunkiseudulle ja ympäri Suomea. Koulutamme sinusta matkapuhelinhuollon ammattiosaajan. Emme vaadi aiempaa työkokemusta, mutta myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys katsotaan isona etuna.

Tätä helpompaa ei työnhakeminen voi olla. Tule suoraan haastatteluun ja työ voi olla sinun! 

 

TAPAHTUMAN TIEDOT

Työtehtävä: Asiakaspalvelija / myyjä / mobiililaitteiden korjaaja
Paikka: Pitäjänmäki, Kutomotie 6B, Helsinki
Haastattelupäivä ja aika: 29.8.2018 kello 11:00-16:30
Haastattelu aika: Saapumisjäresjestyksessä kello 11:00-16:30

Lisätiedot: Alexander Lång / 020 1321 475 (klo. 9-17)

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua lähes 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme