EIGHT LOMPAKKOKOTELOT JA TAKAKUORET IPHONE-PUHELIMIIN

kuoret.jpg

Mitäpä jos pakkaisit pukinkonttiin lompakkokotelon tai takakuoren iPhone-puhelimeen! Suomessa suunnitellut, Istanbulissa valmistetut, aitoa 100% nahkaa olevat Eight-kotelot ovat tyylitietoisen lahjanostajan valinta. Nyt kaikki Eight-kotelot iPhone-puhelimiin vain 25€

eight_mainos_0.jpg

eight_mainos2.jpg

Lompakkokoteloa on saatavana seuraaviin malleihin iPhone 5, 5S, SE, 6, 6S, 6Plus ja 6S Plus

KUORET_INSTA-1020x1020.jpg

Takakuori eli backcover on saatavana seuraaviin malleihin iPhone 6, 6S, 6 Plus ja 6S Plus.

eight_mainos3.jpg

Takakuoren värit ovat musta, viininpunainen ja konjakki. Lompakkokotelon väreinä ovat musta, konjakki ja valkoinen. Värivalikoima vaihtelee liikkeittäin. Eight-lompakkokoteloita ja takakuoria on saatavana kaikista Fonumin liikkeistä.

Osassa liikkeistä löydät myös lompakkokoteloita Samsung- ja Sony-puhelimiin. Samsungin ja Sonyn kohdalla saatavuus vaihtelee liikkeittäin.

Voit katsoa kaikkien liikkeiden sijainnit yhteys-sivulta. Tervetuloa!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 26 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme