---HAKU ON PÄÄTTYNYT---

rekry3_0_0.jpg

Etsimme toimistoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäelle.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittely ja tiliöinti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaiset toimistotehtävät sekä avustavat talouden raportointiin ja seurantaan liittyvät toimet sekä datan analysointiin liittyvät toimenpiteet. 

Etsimämme henkilö omaa aiempaa työkokemusta toimistoassistentin tehtävistä ja on tottunut työskentelemään paineen alla, monen eri projektin parissa samaan aikaan. Priorisointi ja tarkkuus tehtävien suorittamisessa on tärkeää. Hakija hallitsee MS Officen, erityisesti MS Excelin käytön hyvin ja omaa mielellään kokemusta muiden taloushallinnon tietojärjestelmien käyttämisestä. Soveltuva kokemus sekä koulutus nähdään eduksi. Työ vaatii sujuvan suomen ja englanninkielen kirjoitus- sekä puhetaidon. 

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sekä CV palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2018 osoitteeseen fredrik.jansson [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus toimistoassistentti

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemuksien saavuttua jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaa Fredrik Jansson 020 1321 441 ti 21.8. klo 15-16 ja to 23.8. klo 12:30-13:30. 

TIEDOT:

Työtehtävä: Toimistoassistentti
Tarve: Yksi (1) työntekijä
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Hakuaika: 26.8.2018
Haastattelupäivä: Haku on päättynyt
Lisätiedot: Fredrik Jansson 020 1321 441 ti 21.8. klo 15-16 ja to 23.8. klo 12:30-13:30
Hakemukset: Osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla Työhakemus Toimistoassistentti.

Rakkaudesta pieneen meisseliin!

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua lähes 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Lähetä puhelimesi postilla

Mikäli asiointi liikkeessä ei onnistu, voit lähettää laitteen huoltoon myös postitse. Täytä yhteystietosi, pakkaa ja lähetä laitteesi meille huoltoon veloituksetta.

Siirry postituspalveluun tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – älypuhelinhuolto kaikille merkeille

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Puhelin korjaus nopeasti ja luotettavasti. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme