MOBIILILAITTEIDEN KORJAAJA


Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 30 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.

 


Oletko kiinnostunut mobiililaitteista? Oletko tarkka ja kiinnostunut huolto- ja korjaustöistä?

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Etsimme mobiililaitteiden korjaajaa keskushuoltoomme Helsingin Pitäjänmäkeen.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu yleisimpien mobiililaitteiden huolto ja korjaus. Yhteistyössä muiden Fonumilaisten kanssa pääset tekemään töitä korkealaatuisen asiakaskokemuksen puolesta. Toimit läheisessä yhteistyössä mm. varaston, asiakaspalvelun ja myymälöissä työskentelevien kollegoittesi kanssa. Teet töitä pääasiassa arkisin päivävuorossa. 

Kokemus pienelektroniikan korjaamisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me kyllä koulutamme sinusta meisselinheiluttamisen ammattiosaajan. Aiempi työkokemus korjaus- ja huoltotöistä tai harrastemielessä vapaa-ajalla kerrytetty kokemus ja osaaminen laitteiden korjaamisesta/huoltotöistä katsotaan eduksi.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa kiinnostusta korjaamiseen ja huoltotöihin sekä yleistä kiinnostusta tekniikkaan ja mobiilialaan ja -laitteisiin. Odotamme sinulta halua ja kykyä sekä kärsivällisyyttä tehdä toistuvia ja tarkkuutta vaativia korjaustöitä. Positiivinen asenne ja itsenäinen työote luovat hyvän perustan tehtävässä onnistumiselle. Olet motivoinut oppimaan uutta ja haluat kehittyä korjauksen ammattiosaajaksi. Nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä pysyt rauhallisena ja pystyt työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä.

 

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän, joka antaa mahdollisuuden kehittyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Meitä kiinnostaa kuulla sinun tarinasi: kerro miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö haettavaan tehtävään?

Ota askel kohti pienten meisselien maailmaa, ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si vaikka heti. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskushuollon vetäjä Jari Vekkeli, puh. +358503399700 tai jari.vekkeli [at] fonum.fi.

Lue lisää Fonumista ja uratarinoita osoitteesta https://fonum.fi/rekry/uratarinoita.

 

TIEDOT:

Työtehtävä: Mobiililaitteiden korjaaja
Tarve: Yksi (1) työntekijää
Sijainti: Helsinki Pitäjänmäki
Hakuaika: 29.10.- 11.11.2018
Haastattelupäivät: Haastatteluihin sopivien henkilöiden löydyttyä
Lisätiedot: Jari Vekkeli, +358503399700 tai jari.vekkeli [at] fonum.fi
Hakemukset: osoitteeseen rekry [at] fonum.fi otsikolla ”Työhakemus korjaaja keskushuoltoon”

Rakkaudesta pieneen meisseliin!
 

Tuo laitteesi huoltoon

Hinnasto

Katso hinta-arvio laitteesi korjaukselle hinnastosta. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä huoltoliike. Korjaamme iPhone, iPad ja Samsung puhelimet alle tunnissa. OnePlus, Huawei, LG ja Sony huollot 2-3 vuorokaudessa. 

Tule käymään

Laite rikki, jumissa tai mitä tahansa kysyttävää? Palvelemme sinua 30 liikkeessä ympäri Suomea. Katso lähimmän liikkeen sijainti, tule käymään ja teknikkomme ratkaisee pulmasi. 

Elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. 

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.

Töihin Fonumille?

Tule osaksi työyhteisöä jossa vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki.

Linkin takaa löydät kaikki Fonumin avoimet työtehtävät. Jos et löydä sinua kiinnostavaa paikkaa, voit laittaa aina avoimen hakemuksen!

Lue lisää

Fonum – iPhone, iPad ja Samsung huolto sekä korjaus

Me Fonumissa olemme sitä mieltä, että iPhone ja iPad korjaus pitää olla yksinkertaista ja nopeaa. Huoltoautomme korjaa iPhonen, iPadin tai Samsungin paikan päällä. Meillä on maan kattavin huoltoverkko, 29 liikettä ympäri Suomea.

Emme ole valtuutettu huolto. iPhone, Samsung tai iPad korjauksissamme käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia jotka ovat läpäisseet Fonumin vaativan testausprosessin. Vaihdamme kuukausittain yli 10 000 näyttöä. Varaosistamme vikoja esiintyy noin 2%, joten voimme huoletta sanoa olevamme erittäin luotettava iPhone-, iPad- ja Samsung huolto.

Fonum elinikäinen takuu

Meidän iPhone, iPad, Samsung Galaxy ja muiden merkkien näytön vaihto tehdään elinikäisellä takuulla. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Fonum takuu kattaa kaikki varaosaan tai korjaukseen liittyvät ongelmat. Korjaamme iPhonet, iPadit ja Samsung Galaxyt alle tunnissa.

Lisää Fonumin elinikäisestä takuusta voit lukea tästä.